Hur gör jag Smink?

Hur gör jag Smink?


Ansiktsmålning tilltalar människor i alla åldrar och kräver bara en liten investering i tid och material. Du behöver inte vara en konstnär att måla regnbågar, enhörningar, tigrar eller andra enkla mönster. När du lär dig några enkla penseldrag och bestämma vilka färger av färg att ha till hands, är du redo att underhålla barn i alla åldrar och börja samla in pengar till din skola eller favorit lokal välgörenhet.

Instruktioner

1 Välj en fin detalj pensel. Ladda borsten genom doppning av topparna hos borsten in i färg 1/4 till 1/2 deras längd. Använder någon akrylfärg tillgänglig trycker din laddade borste till en skrot bit affisch styrelse eller kartong för att göra små prickar tills du har möjlighet att göra dem alla en enhetlig storlek.

2 Ladda borsten och öva att göra raka, jämna slag, drar från toppen av affischen styrelse mot botten. Dina slag bör vara konsekvent i bredd och färgtäckning.

3 Ladda penseln igen och praktik gör uppåt böjda linjer från vänster till höger om du är högerhänt, eller från höger till vänster om du är vänsterhänt. Fortsätt tills du kan göra en tunn punkt där du börjar slaget, breddning till den fulla bredden av borsten i centrum och avsmalnande till en punkt vid den andra änden med konsekventa resultat.

4 Välj en enkel bild, såsom en palm. Bryt palm i sina separata element för att göra det lättare att dra. Börja med en konisk, böjd stam och fem oregelbundet formade blad innan du lägger kors kläckning på bålen och två eller tre avlånga för att representera kokosnötter.

5 Utnyttja penseldragen du har tränat för att göra varje form separat tills du tycker om resultatet. Öva att göra hela palm nästa, som börjar med stammen. Låt varje element för att torka i tre till fem minuter innan du går vidare till nästa.

6 Måla ett urval av din bästa insats på att producera varje form på ett ark av vit affisch ombord och låt den torka. Detta kommer att bli din "meny".

7 Välj en ytterligare form varje dag och praxis tills du är nöjd med resultatet. Håll dig till former som kan skapas med hjälp av virvlar, prickar och enkla linjer. Lägg varje ny form för att ditt prov menyn du behärskar det.

8 Practice blanda färger, inspelning hur mycket av varje färg du använder för att skapa önskad färgton. Stick med primära och sekundära färger, tillsammans med svart, brunt och vitt när du först börjar ansiktsmålning.

9 Hitta frivilliga som gör att du kan öva målning på sina händer, ansikten och armar. Välj ett hjärta eller fyrklöver, som är två av de lättare bilder du kan skapa.