Hur att färga en oavslutad gitarr Cab Checkerboard

Hur att färga en oavslutad gitarr Cab Checkerboard


Handmålning din gitarr cab kommer att ge det ett snyggt utseende och ger dig en autentisk letar bit för att visa upp för dina vänner. Chequerboards kan se tråkiga att måla, men det finns ett enkelt sätt att skapa dem med tejp och lite tålamod. Välj ut en fläck som du vill använda för din oavslutade gitarr cab och börja detta projekt.

Instruktioner

1 Använd en linjal för att mäta ut 2-tums-by-2-tums rutor av måttband.

2 Starta vid toppen kanten av din gitarr cab och lägg en ruta nere vid kanten. Mät över 2 inches och sedan fastställa din nästa ruta. Gör detta hela vägen över toppen av din hytt.

3 Börja nästa rad. Placera ett band fyrkant ned så att det övre vänstra hörnet av torget möter det nedre högra hörnet av den första ruta som du placerat ner. Det övre högra hörnet kommer att beröra det nedre vänstra hörnet av den andra kvadrat som du placerat ner. Upprepa detta hela vägen över och schack tar form.

4 Börja nästa rad genom att placera ner rutor i samma position som den första raden som du har gjort. Fortsätt detta mönster tills hela hytten är täckt i ett rutmönster.

5 Måla fläcken jämnt över hela hytten, se till att inte för mycket. Använd den tunt runt bandet så att den inte sippra igenom.

6 Låt fläcken torka helt, enligt anvisningarna på burken.

7 Ta bort tejpen rutorna mycket noga för att avslöja din nya rutmönster.