Hur man knyter upp en bambu Shade

Hur man knyter upp en bambu Shade


För en naturlig och casual look på dina fönster, några saker fungerar liksom bambu persienner. Dessa "första lägenhet" häftklamrar är mycket billigt, samt vara en klassisk design som smälter väl med många dekorer. De flesta bambu persienner har en sladdsystem byggdes som underlättar höjning och sänkning av persiennen, samt en metod för att låsa blinda på plats när den har rullat till toppen av fönstret.

Instruktioner

1 Inspektera undersidan av bambu blinda att se till att nederkanten är jämn. Om du slår upp blinda snett det inte kommer att säkra bra med sladden.

2 Räta din blinda om botten är krokig. Rulla ned på rullgardinen upp för hand ca 8 inches. Ta tag i rullen med båda händerna. Vrid rullen genom att vrida den mot dig på den sida där botten är kortare, och bort från dig på den sida där botten är längre. Låt blinda att rulla naturligt.

3 Ta tag i blinda sladden och flytta ned på sladden till vänster mot mitten av blinda. Håll trycket på sladden utan att dra den tills sladden slutet är nära centrum av blinda. Dra i startsnöret tills persiennen rullar upp så mycket som du önskar.

4 Dra i slutet av blinda sladden till höger, bort från centrum av blinda och ut mot sidan. Hålla trycket sträckt på sladden när du flyttar den. Dra i snöret änden till höger låser sladden på plats, binda upp skuggan i en rulle.