Hur berätta om min Nikes är äkta

Hur berätta om min Nikes är äkta


Nike skor är en ikonisk varumärke som har blivit samlarföremål. Många människor köper fler par än de skulle kunna bära, antingen som en investering eller för nöjet att samla. Med den explosiva tillväxten av online-försäljning och auktion webbplatser, har falska Nike skor blir mer och mer av ett problem. Dessa skor är ofta i fabriker från formar eller mönster stulna av arbetare i den ursprungliga Nike fabriken men är sällan samma kvalitet på hantverket. Det finns några kontrollampa tecken på en falsk; om de inte är där, din Nikes kommer sannolikt att vara äkta.

Instruktioner

1 Samla ihop alla förpackningar att skorna kom i när du köpte dem.

2 Kontrollera SKU nummer på insidan av skorna och på förpackningen. Dessa är unika produktkoder. Om de två numren inte överensstämmer, skorna kommer sannolikt att vara falska.

3 Känn gummi sulorna. Real Nikes görs med BRS 1000 gummi som ska kännas mjuk, med massor av grepp. Om sulorna känna hal eller som plast, kommer de sannolikt att vara förfalskade.

4 Undersök skokartong. Real Nike skokartonger är gjorda av tjock och hållbar kartong. Om rutan känns tunn eller faller isär lätt, är det sannolikt inte är ett äkta Nike produkt. Real Nike skor bör också aldrig anländer insvept i plast.

5 Ta skorna till en stor märkes butik som säljer samma modell och jämföra dem i storlek och kvalitet. Förfalskad Nike skor är ofta lite för liten för sin storlek nummer. Om material och storlekar matcha upp, skorna kommer sannolikt att vara äkta.