Lotus Flower Tattoo Idéer

Lotus Flower Tattoo Idéer


Hela Asien, många människor tror att lotusblomman är en kraftfull symbol för inspiration och andlig visdom. Lotus blommor växer i skumma, mörka vatten senare blommande vid ytan mot solen. Genom att ta olika representationer från olika kulturer och lägga din egen distinkta twist eller symboler, kommer Lotus tatuering design vara olik alla andra.

Föreställ Healing

Lotus Flower Tattoo Idéer


Lotus pip växer efter befruktning och innehåller många läkande egenskaper. Inkludera pip i Lotus tatuering för att lägga till en helande aspekt på din tatuering. En annan idé är att hålla Lotus färgerna blått för att hedra den blå Buddha som är också känd som den helande Buddha. Ett annat alternativ för att skildra lotus helande kraft är att ha sanskrit mantra för att läka tatuerad i brunt att symbolisera det dunkla dammen med en lotusblomma i olika nyanser av blått som blommar från det.

representerar motsatser

Lotus Flower Tattoo Idéer


Det finns många giftiga blommor som kan paras under lotusblomma att representera balans eller motsatser. Oleander, lilja-of-the-dalen, rhododendron och blåregn är bara några växter som kan orsaka allvarliga hälsoproblem om ätit. Foxglove är en vit blommande växt som orsakar hjärtproblem. Använd den för att representera tidigare relation smärta och lägga en lotusblomma ovanför att representera upplysning och visdom från den erfarenheten. För en mer modern effekt som inte kommer att se grå senare, be din tatuerare att beskriva din tatuering i mörkare nyanser av blommor och blad färger istället för att använda svart bläck.

Fylld med menande

Lotus Flower Tattoo Idéer


OM symbol är en kraftfull symbol för fred. Välj en lotusblomma i en mörkare färg för att skapa drama; se kronbladen sträcker sig lite längre än de gör på en verklig blomma till att omfatta om symbol. Du kan också välja en annan karaktär för att skapa en lotus tatuering mer specifika för din personlighet; Kinesiska, hindi eller japanska tecken är idealiska att använda samt. Ge en feminin, sexig look för tatuering genom att omge lotus och symbolen med tunna, mörkbrun eller mörkgröna vinstockar som kurva runt en fotled, handled eller andra kurvor.