Cinderella Birthday Party Idéer för en dansande Slipper och en Castle Cake

Cinderella Birthday Party Idéer för en dansande Slipper och en Castle Cake


En födelsedagsfest Cinderella-tema kan vara ett perfekt val för en flicka som älskar allt princess-relaterade. Dessutom, även om du kanske tror att det kommer att ta en förmögenhet att skapa en fantasi Cinderella parti, behöver du inte att punga ut massor av pengar för att skapa en förtrollande atmosfär som transporterar partygoers till en speciell plats och tid.

royal Kort

Be varje "Princess" till festen på "Kungliga slottet i (lägg din familj namn)" till "fira årsdagen av födelsen av Princess (barnets namn);" använda hennes fullständiga förnamn, komplett med första och mellannamn för att göra det mer kunglig. Modellering formatet på stilen i ett formellt bröllop inbjudan eller helt enkelt skriva ut inbjudningar på vanligt kort med utarbetad kursiv skrift kan ge ett fint utseende. Överväg att lägga fraser igenkännbara från berättelsen om Askungen att förmedla nödvändig information, som "Vänligen planerar att anlända snabbt på slaget (part starttid) och förbereda sig för att avgå i din familj vagn omgående vid (part sluttid). Punktlighet förhindrar återvänder till trasor och pumpor! " Hand levererade inbjudningar fortsätter känslan av en "kunglig" händelse.

Castle Cake och dekorationer

Eftersom många flickor förknippar Cinderella med 1950 Disney filmen med samma namn, silver och ljusblå är lämpliga temafärger. Silver glitter streamers hängde om utrymmet, glitter på parti koppar och tallrikar och blått tyll tyg används för att dekorera stolar och / eller födelsedag bordet kan alla lägga glamour till händelsen. I centrum för dina dekorationer bör vara en fantastisk slott tårta. Om du har tillgång till ett antal tårta pan storlekar, bygga slottet så högt som du kan. Blått och silver isbildning kommer att ge kakan en kunglig, glamorös look. Överväga att ha till hands extra dekorationer, såsom små flaggor, plastfigurer och godis, för gästerna att ordna på slottet som en part aktivitet.

Transformation klä upp

När alla gäster har anlänt, starta klä upp roligt! Har en rullande kläder rack eller en gammal stam fylld med allt en liten prinsessa kan önska: fancy klänningar, handskar, tiaror, och klä upp skor och handväskor. Varje flicka drar ett nummer för sin tur att välja ett objekt från samlingen i taget tills varje gäst har samlat ihop en komplett prinsessa ensemble. Alla kan sedan omvandlas till en prinsessa, precis som Askungen gjorde att förbereda sig för att delta i Prince boll. Vid slutet av partiet, kan 12 klock klockspel varna gästerna att det är dags att gå tillbaka till sina vardagliga kläder och lämna magin av att vara en prinsessa bakom.

Dansande Slipper Game

Skapa en omgång tagg som heter "The Dancing Slipper" där gästerna börjar spelet frysta i sina bästa prinsessa pose; när födelsedagsbarnet (spelar den del av den goda fen) taggar dem med sin "dans toffel", de blir ofruset och måste dansa sig runt utrymmet, med hjälp av sina bästa balsal steg. Den gäst som kan undvika att bli taggade igen av fé och kan fortsätta att dansa till "tolvslaget" signalerar spelets slut vinner! Detta spel kan ha mer än en vinnare och fungerar bra med tillägg av musik. Det kan också vara anpassad till ett slags musikaliska stolar, med födelsedag flicka / fé som ansvarar för början och slutet av musiken.