Hur man gör ett hölster för en Revolver

Hur man gör ett hölster för en Revolver


En revolver är en typ av pistol som har en roterande kammare för kulorna. En revolver har också en längre fat än många handeldvapen. På grund av storleken på de flesta revolvrar, kräver de specialtillverkade hölster. Du kan skapa en revolver hölster från robust tyg, eller om du vill vara giltig, läder. Detta projekt kommer att ta totalt två dagar att slutföra.

Instruktioner

1 Gör mönstret för revolvern först. Ta revolvern och lossa den. Se till att det inte finns några kulor i någon av kamrarna, eller i pipan på pistolen. Lägga lossas pistol på en bit papper. Tillåta avtryckaren och handtaget för att sticka ut från en sida av papperet.

2 Vik den andra sidan av papperet över pistolen. Vik pappret runt pipan och kammaren av revolvern. Tejpa på papperet pistolen så att den håller sig på plats. Vik den återstående änden på pappers upp mot näsan av revolvern och tejpa fast den på plats. Du bör nu ha en pappers ficka för revolvern.

3 Dela fickan på mitten med sax för att skapa en plan mönster. Tillsätt ca 3 inches till toppen av mönstret för att tillåta för bältet fastsättning, lägg 1/2 en tum till alla mätningar för sömsmån sedan. Dra det nya mönstret på ett rent papper.

4 Lägg mönstret över tyg eller läder. Klipp mönstret ut från trasan.

5 Sy mönstret tillsammans för att göra hölstret. Se till att använda en läder nål om du använder läder för hölstret.

6 Skär två vertikala slitsar i toppen av läder eller tyg för att möjliggöra ett bälte för att slinka igenom hölstret. Om så önskas kan du hoppa över detta steg och använda hölstret som en ficka hölster för din frontficka.

7 Blötlägg hölster med vatten tills den blir mjuk och smidig. Vrida ur överflödigt vatten, sedan placera pistolen i hölstret. Låt hölster till slut torka samtidigt på pistolen. Detta hjälper det anpassa sig till formen av pistolen.