Hur man drar under-Ocean Fish

Hur man drar under-Ocean Fish


Ritning under-havet eller vatten- havsliv ger möjlighet att uppskatta liga och underbara fisk. Därför är det ett bra sätt att lära barn om havsmiljön och förstå olika typer av djur. För att göra bilder roligt, rita tecknade tolkningar av fisk, utan hänvisar till faktiska bilder av fisk som finns under havet så att de ser äkta. Detta kommer också att hjälpa dig att färga fisken i rätt färger, och andelen deras kroppar korrekt.

Instruktioner

1 Välj en fisk att rita. Välj en under-havsfisk, som ljust är färgad och har en unik form för att lägga intresse för teckning. Till exempel, en ängel eller banner fisk.

2 Se fram och tillbaka mellan papper och bilden av fisk för att säkerställa att du får formen och dimensionerna hos fisken korrekt. Eftersom under-havsfisk är strömlinjeformad och platt, ägna särskild uppmärksamhet åt sin kroppsform.

3 Identifiera de viktigaste formen av fiskens kropp, och sedan skissa detta. Till exempel, i grund och botten är en ängel fisk en lådform med fenor, medan en banner fisk är en stor triangel med utökade fenor.

4 Markera läget för fiskens gälar, ögon och fenor. Lägg till dessa till ritningen. Fiskar har små ögon, som kräver liten detalj på ritningen, så bara sätta en svart prick för att illustrera dessa.

5 Följ riktlinjerna som skapas under steg 3 och 4, att lägga till krökning och form för att kroppen av fisken. Jämna ut hörn och använda mjuka linjer för att illustrera fisk eftersom de är känsliga varelser.

6 Tillsätt mönster och textur av fiskens fjäll och hud till bilden. Till exempel, är en fjäril fisk helt enkelt ljust gult men det har en svart kant runt omkretsen av dess kropp. Om du ritar rosa snapper, är det pinky-grå till färgen med väl synliga skalor. Du kan illustrera dessa genom att rita små "C" former över sin kropp.

7 Blanda tonerna av fiskar färger tillsammans. Först skugga ljusare eller ljusare områden av färg, sedan lagra de mörkare på toppen. Färgerna på en angel samman, så skapa en gradient av skuggning genom att bygga upp lager av olika färger.

8 Visa att fisken är under havet genom att skissa några bubbla som kommer från sina gälar. Rita en serie av fyra eller fem olika stora cirklar i linje ovanför fisken.