Hur bli din trädgård av koltrastar eller starar

Hur bli din trädgård av koltrastar eller starar


Starar är en invasiv art som kan jaga bort inhemska fåglar. Termen koltrast kan hänvisa till ett antal medelstora svarta fåglar som inkluderar mindre båtstjärt, myrtrupial och Bryggerikoltrastar, bland annat. Dessa fåglar kan alla vara skadedjur fåglar som stjäl frö från dina matare, hålla inhemska fåglar borta, förstör din trädgård och lämnar en röra av att tappa och kasta fjädrar.

Instruktioner

1 Byt ut din fågelmatare med finch strumpor. En fink socka håller utsädet i ett finmaskigt, vilket tillåter mindre fåglar att plocka frön från mellan öppningarna i nätet. Nätet är för fin för starar och koltrastar att få sina näbbar in.

2 Sweep någon lös fågelfrö från marken. Lös fågelfrö uppmuntrar koltrastar och starar att hänga, köra bort andra fåglar.

3 Välj fågelfrö som inte innehåller milo, som också är känd som organisk majs sorghum, som det verkar att locka endast koltrastar. På samma sätt undvika fågelfrö blandningar som innehåller hirs och spruckna majs, av samma skäl.

4 Välj fågelfrö mixar som innehåller safflorfrön. Safflorfrön är attraktiva för ett antal vilda fåglar, men de är inte lika intressant att koltrastar och starar.

5 Installera Suet matare som är avsedda att hängas så att fågeln måste komma åt dem upp och ned. Hackspettar kan enkelt hantera denna bedrift, medan deras konkurrenter, de starar, kan inte.