Hur man gör trädgården väggarna

Hur man gör trädgården väggarna


Trädgården väggarna tjänar flera syften. Visuellt de ger stil och ge struktur genom att definiera eller dela din utomhus utrymme. Om din trädgård ligger på en sluttning, kan en vägg bidra till att förhindra erosion. En trädgård vägg skapar integritet och förbättrar atmosfären i din utomhus utrymme. Om du vill bygga en mur över tre fot hög, be någon med erfarenhet för att hjälpa till att säkerställa att väggen kommer att vara stabil och säker.

Instruktioner

1 Kontrollera byggnormer lokala att se om ditt område har en kod som dikterar läge, höjd eller materiella krav på en vägg utomhus. Du kan ringa kommunhuset och tala direkt med byggkoden inspektörens kontor för de mest aktuella riktlinjer.

2 Granska dina alternativ av möjliga material och vägg stilar. Flag, tegel och huggen sten är några material som du kan använda för att bygga en trädgård vägg.

3 Mät längden och höjden på avsedd vägg.

4 köpa material för din trädgård vägg. Rådgör med en mäklare för att se till att du köper tillräckligt material. Till exempel kräver en stenhäll vägg 136 pund av sten för varje 2,5 kvadratfot väggyta. I allmänhet bör bredden vara 1/3 av väggen höjd.

5 Gräv grunden för din vägg. Bygga ett dike som är åtminstone en fot bredare än väggen. Placera det första lagret av sten i diket. Fylla resten av diket i med grus.

6 Stapla dina stenar så att varje lappar två stenar på lagret under.

7 Placera nivå vertikalt mot framsidan och baksidan av väggen för att säkerställa att den är rak. Du kan också sätta en trä spel på båda sidor för att guida dig. Om din vägg är avsedd att behålla mark, bör det lutar mot marken. Om väggen är 3 fot lång, bör det luta 3 inches. Införliva avloppsrör längst ned på stödmurar för att tillåta vatten att fly lätt.

8 Bygg en extra 6 inches av höjd på ändarna av din vägg för att rama in den för en mer formell utseende.