Hur man kan bli av med celluliter

Hur man kan bli av med celluliter

Hur man kan bli av med celluliter

Celluliter gropar i huden, oftast på låren och botten, som orsakas av fetthaltiga avlagringar under hudens yta. Både kvinnor och män kan påverkas av celluliter, även om det är mycket vanligare hos kvinnor. Det finns många krämer och lotion på marknaden som hävdar att bli av med celluliter, och medan dessa kan bidra till att jämna ut huden, tyvärr finns det inga sådana magiska botemedel. Det finns dock många naturliga, billiga åtgärder du kan vidta för att bli av med din celluliter.

Klipp ut alla bearbetade och skräpmat från din kost. Satsa på magert kött och hälsosamma fetter, färsk frukt och grönsaker. Byt söta karameller med hälsosammare alternativ, såsom ekologisk choklad.

Ersätt enkla kolhydrater som vitt bröd, pasta och ris med bruna eller fullkorns sorter.

Drick mycket vatten för att bibehålla en hälsosam matsmältningssystemet. Vistas hydratiserad gör det lättare för kroppen att bryta ner fettceller. Regeringens riktlinjer rekommenderar åtta glas vatten per dag.

Motion i minst 30 minuter varje dag. Löpning, cykling, inlines och hastighet promenader är alla effektiva aktiviteter som inte kostar någonting. Inkludera några aerob tyngdlyftning att tona vissa kroppsdelar, såsom armar och ben, vilket kommer att bidra till att förbättra hudton.

Ta upp yoga, vilket kan öka blodcirkulationen, tona kroppen och förbättra den övergripande utseendet på huden.

Torr pensel huden med en torr ryktborste efter varje bad eller dusch för att hjälpa till med cirkulation och förbättra hudens kvalitet. Använd snabba, cirkelrörelser, borsta mot hjärtat.

Saker du behöver

Daglig tillförsel av färsk frukt och grönsaker Filtrerat kranvatten eller mineralvatten kropp borste