Idéer att dekorera ett barns Princess födelsedagstårta

Idéer att dekorera ett barns Princess födelsedagstårta


Prinsessor har en magisk dragningskraft för många barn över hela världen. De är framträdande i sagor, barnböcker och filmer. Prinsesstårta väcka sin lockelse till ett barns födelsedagsfest i ätbara form. Du kan dekorera en prinsesstårta i en mängd olika sätt.

Prinsesstårta med plast leksak

Små Princess leksaker, såsom dockor eller actionfigurer, kan köpas på en lokal butik eller köpcentrum och placeras ovanpå en kaka. Efter gräddning kakan, råga med rosa, lavendel eller vit glasyr. Lägg till en födelsedag meddelande på toppen av kakan, och försiktigt placera en ren prinsessa leksak på toppen så att dess undre halvan går in i topp kakan skiktet. Antingen sjunka leksaken i kakan fötterna först eller använd en plastsked för att skapa små hål i kakan för leksaken att komma in. Leksaken kan vara en del av födelsedag flicka nuvarande.

Särskilda prinsesstårta

Denna prinsesstårta är gjord på ett liknande sätt, förutom med prinsessan leksak nedsänkt till midjan i kakan. Stack två 9-tums runda kakor på en serveringsfat, och toppa dem med en välvd kaka för att bilda en kjol. Frost kakor, men lämna leksaken unfrosted början. Efter glasyr företagen, sprida ytterligare glasyr 2/3 av vägen upp kjolen av leksaken. Lägg till en dekorativ gel isbildning trim till kanterna på kakan. Klä dockan i en glasyr livstycket. Cake dockor kan köpas på tårta dekorera butiker och är avsedda att frostat.

Princess Castle Cake

Baka två stora 13-by-9 tums kakor med två lådor med kakmix. Lägg till en låda med omedelbar pudding mix till en kaksmet att göra det starkare. På den andra kakan använder mjölk istället för vatten för att göra det formbara. Använda en skål som en stencil för att göra den andra kakan mindre och runda. Placera den lilla, rund kaka ovanpå kvadratisk bas kakan för att skapa slottet. Frost båda med ditt val av färger, men använder olika färger för den lilla, runda kakan och basen. Skapa kolumner av glasstrutar med stora flatbottnade koner vände upp och ned som baser. Använd vit glasyr som bindemedel för att hålla traditionella socker koner med spetsiga ändar på de flatbottnade koner. Den spetsiga delen ska sticka upp. Strö kolonnerna med rosa socker. Sätt tandpetare i choklad kyssar att skapa flaggor. Använd kräppapper att skapa flaggorna och bifoga dem till tandpetare. Använd mint choklad pinnar för att skapa en bro som leder till tornet och svart lakrits för vindbryggan.

Princess Cupcakes

Cupcakes är lätta att dekorera i en prinsessa tema. Först baka ditt val av muffins med kakmix. Efter muffins bakas och frostat, dekorera dem med miniatyr prinsessor fästa vid topparna av muffins med glasyr. Du kan också göra prinsessa muffins med en virvel av grädde och en fondant krona.