Hur man rättar till HP Officejet Pro skrivhuvuden

Hur man rättar till HP Officejet Pro skrivhuvuden


HP Officejet Pro-skrivare är allt-i-ett-skrivare som kan producera professionell kvalitet utskrifter och kan användas för flera andra uppgifter såsom fax, kopiering och skanning av dokument. Problem med utskriftskvalitet är ofta förknippade med problem med skrivhuvudet, så du kommer att behöva fixa HP Officejet Pro skrivarhuvud problem att se till att du får högkvalitativa utskrifter från skrivaren.

Instruktioner

1 Fyll papper i pappersfacket. Klicka på "Start", "Alla program", "HP" och sedan "HP Solution Center." Välj "Inställningar" och sedan "Verktygslåda för skrivare." Klicka på "Tjänster" och sedan "Justera skrivhuvuden." När "Justera skrivhuvuden" öppnas, välj "Justera". Vänta tills skrivaren för att skriva ut justeringsmönstren. Om mönstren har vita linjer, gå vidare till nästa steg för att rengöra skrivhuvudet.

2 Gå tillbaka till "tjänster" fliken i HP Solution Center "(se steg 1) och välj sedan" Ren skrivhuvuden. "Se till att det finns papper i pappersmataren. När" Ren skrivhuvuden "öppnas, välj" Clean. "Undersök mönstret resultat. Om det finns strimmor i tryckmönster, upprepa rengöringen. Om streck inte försvinner efter tre till fyra rengöringar, överväga att byta skrivhuvudena. Gå vidare till nästa steg för instruktioner om hur du byter skrivhuvudena.

3 Använd mönster provutskrift som din guide på vilka skrivhuvuden du behöver byta den. Byt bara de färger som har strimmiga linjer på mönster utskrifter.

4 Fyll på papper i pappersfacket, öppna skrivarluckan och vänta på patronen för att flytta till vänster automatiskt. Lyft handtaget på skrivhuvudet och dra för att ta bort skrivhuvudet från dess plats. Skaka det nya skrivhuvudet upp och ner med förpackningen fortfarande intakt. Ta bort förpackningen och placera skrivhuvudet i sitt spår. Följ färgkodad plats som ska matcha etikett skrivhuvudspärren. Tryck på skrivhuvudet ordentligt på kortplatsen för att säkerställa att den är korrekt installerad. Skjut spärren framåt och stänga skrivarens lucka. Vänta tills skrivaren automatiskt ut en justeringssida. Skrivaren bör återigen vara redo för utskrift.