Hur att dekorera till jul med änglar

Hur att dekorera till jul med änglar

Hur att dekorera till jul med änglar

Det finns många ängel-tema dekorationer som finns att köpa, allt från änglar stora som dockor eller så liten som lamporna på ditt träd, till änglar som håller ljus och utsikt över din julkrubba. Änglarna alla kan vara en del av en grupp, i samma stil och färgtema, eller var och en kan vara en enskild mästerverk. Här är några idéer om att dekorera ditt hus med änglar till jul.

Häng stora utsmyckade ängel siffror på ledningar från taket i en grupp eller ensam. Välj en plats med god belysning för att lyfta ängeln (s).

Välj änglar att samordna färgteman för att hedra din julgran.

Använd en ängel i en stillebenplats på ett bord vid jul, kanske med ett ljus eller som en del av julkrubban. Montera rekvisita för att fylla ut din tablå, såsom curling band och grenar av tall i ett bo av konstsnö.

Starta en insamling av änglar. Om du menar allvar om att samla änglar, är det bra idé är att köpa en ängel varje jul. Under årens lopp har du fler och fler änglar Grace och försköna din jul inredning.

Saker du behöver

Ängel ornament och statyer krokar Band, snö, granris Konstgjorda blommor och andra rekvisita Sträng och tråd Sax Blomster tråd