Hur man monterar en spegel med dekorativa skruvar

Hur man monterar en spegel med dekorativa skruvar


Dekorativa speglar finns i många storlekar och stilar och används för att accent rum. De kan hjälpa ett rum ser större, lägga till ljus och ger en funktion. Speglar kan vara fullängds eller små fåfänga speglar. Spegel ramar finns i metall, trä och många andra material. Vissa speglar är monterade på utsidan av ramen och skruvhuvudena är synliga. Dessa kan stå ut visuellt eftersom deras stål färgkontraster med spegelramen. Du kan enkelt maskera problemet med dekorativa skruvlock som kompletterar eller matchar ramen. Eller i stället, kan du använda kontrasterande skruvlock för att lägga till en dekorativ stil på din spegel ram.

Instruktioner

1 Välj en spegel som kommer accent ditt hem inredning. För att kunna använda dekorativa skruvar, behöver du en spegel som har skruvhål på utsidan. Dessa skiljer sig från speglar som hängs använder fästen på ryggen. Räkna hur många skruvar och dekorativa skruvlock måste du hänga din spegel.

2 köpa tillräckligt skruvar för din spegel. Se till att skruvarna är rätt storlek för hålen i spegeln. De måste också vara förenliga med väggmaterialet du hänger på den. Till exempel använder skruvar för gips.

3 Häng spegeln med hjälp av lämpliga skruvar. Använd en skruvmejsel som matchar typen skruvhuvudet. Kontrollera att spegeln är jämn och att alla skruvar är ordentligt på plats.

4 Hitta och köpa dekorativa skruvlock som passar dina skruvar. Caps har ändar som snäpper på plats. Dessa ändar måste matcha den typ av skruvar du använder. Till exempel, om du använder Phillips-huvud eller "cross-head" skruvar, behöver du Phillips-head lock. Du kan också köpa dekorativa skruvlock som är självhäftande. Skruvlock kan hittas i olika nyanser av metall och trä så att de kommer att blandas med spegelns ram. Eller om du vill kan du välja kontrasterande skruvkork som kommer att stå ut som ett dekorativt element mot din spegel ram.

5 Tryck på skruvlock på plats med tummen. Se till att de är uppradade ordentligt så att de snäpper fast lätt. Om du använder självhäftande skruvlock, ta bort papperet på baksidan och trycker de klibbiga täcket över skruvarna så att de täcker hela skruvhuvudet.