Unge överlevande utmanings spel

Unge överlevande utmanings spel


"Survivor" är en realitet tv-show där tävlande strävar efter att överlista, spela ut och överleva varandra till ett belopp av en miljon dollar pris. Även utan pengar, utmana dig själv och tävlar i en träningsmatch är ett bra sätt för barnen att umgås med vänner. Överlevande utmaningarna är perfekt för fester, camping resor, gruppmöten och familje dagar ut. Det finns ett antal överlevande spel barnen kan spela för att känna spänningen av utmaningen samtidigt som tiden för deras liv.

tävlingar

Varje form av raser skulle göra en perfekt överlevande utmaning, liksom spännande spel för barnens sammankomster. Ju fler hinder du kan tänka på att sätta i vägen, desto bättre. Om du har en bred, öppen, uteplats, använder koner, stolar, däck eller lekredskap för en hinderbana. Om du kan inkludera ett segment av simning, skateboard eller tumling, kommer det tjäna till att göra tävlingen mer spännande. Om utrymmet är begränsat, kasta en "fånga" i loppet för att bromsa de tävlande ner. Gör dem balansera något på huvudet eller gripa en sked i sina tänder och balansera ett ägg på den.

pussel

Överlevande utmaningar är inte bara fysiskt, men mentalt. Ge barnen spel med pussel att träna, koder att spricka eller gåtor att reda ut. Ord klättrar, en Sudoku matte utmaning eller gåtor med pussel som ger tips göra lämpliga mentala utmaningar för att spela spelet. Har barn tävla individuellt eller i lag för en mer intressant gruppdynamik.

Lagarbete

Spel som involverar lagarbete tvingar barnen att arbeta tillsammans för att finna lösningar på ett problem, att främja kommunikationsförmåga. Knyt barn tillsammans och få dem att räkna ut ett sätt att få igenom en hinderbana medan bundna. Blindfold alla utom ett barn, och ser personen på varje lag måste vägleda lagkamrater mot utföra en uppgift. Gör dem att bygga ett sandslott med en fångst - de måste hålla en enda ballong upp i luften hela tiden, men varje spelare är endast tillåtet att slå ballongen en gång i tur och ordning.

Uthållighet

I "Survivor" några av de största och mest konkurrenskraftiga utmaningar i samband med hela säsongen är enkla tester av uthållighet. Har barnen stå på ett ben, hänga från en klätterställning eller se vem som kan stå längst samtidigt balansera en hink vatten på huvudet utan att använda händerna.

Mat

Matutmaningar är alltid roligt och motbjudande. En paj-ätande tävling, inga händer tillåtna, är alltid bra för ett skratt. För mer av en tänkande spel, tävlande foder skedar barnmat från burkar utan etiketter och få dem gissa smak. Om du verkligen vill chocka dem, mata dem fel - det finns massor av ätbara och kanderade fel på marknaden förpackas för konsumtion.