Hur man rengör Film Från Glas

Hur man rengör Film Från Glas

Hur man rengör Film Från Glas

Hårt vatten kan lämna din glas med en molnig kalcium film som kan bli ett oattraktivt olägenhet. Du kan känna att du har försökt allt för att ta bort den filmen, men här är några fler idéer. Ge dem ett försök och se om du inte kan hitta den perfekta lösningen för din egen filmy glas.

Använd tandkräm och vatten. Med vanlig vanligt vitt tandkräm, ta en gammal liten tandborste och skrubba hela glaset. När du är klar beläggning hela glaset, skölj den och röra upp några fläckar du kan ha missat.

Blötlägg med vinäger. Låt glaset blöt i ättika i cirka 5 minuter. Du kan antingen belägga glas med ättika eller ställa glaset i en skål med ättika. Efter 5 minuter, skölj bort det. Ta del av någon film kvar och använda en handduk med ättika eller doppa tillbaka i vinäger glaset och torka fläckar av.

Blanda bakpulver och vatten. Blanda bara några bakpulver med bara tillräckligt med vatten för att göra en pasta. En gammal tandborste, skura glaset med pastan. När du är klar, skölj bort.

Prova Lemi Shine, en produkt som är utformad för att bli av film och uppbyggnaden att hårt vatten orsakar. Den är gjord för att användas i diskmaskiner så att du kan prova det här sättet första eller direkt tillämpa den på din filmy glas.

Saker du behöver

Vanlig vit tandkräm Liten tandborste eller liknande Vinäger Vatten Bakpulver Lemi Shine