Hur lång tid att koka revbensspjäll

Hur lång tid att koka revbensspjäll


Revbenen är en passion för några kockar som tillbringar timmar efter timmar att förbereda dem på låg värme på galler av grillar runt om i världen. Men hur är det med de kockar som inte har fyra eller fem timmar att förbereda revbenen på ett sådant sätt? Kokande revbensspjäll kan kraftigt minska tillagningstiden och samtidigt inte betraktas som gourmet, kan fortfarande skapa en välsmakande måltid.

Förbered revbenen

Börja med att skära vita membran på baksidan av revbenen. Detta är ibland bort av slaktare i butiken eller om du köper den på en köttmarknaden, kan du begära att den tas bort. När revbenen kokas, blir membranet tuff. Ta bort den innan tillagning sparar en hel del krångel senare. För kokning revben, skär revbenen isär med en vass kniv. Den bästa metoden är att stå rack på slutet och skär nedåt. Detta kommer att förhindra kniven från att halka och skära dig.

Förbered Vatten

Du behöver en pott tillräckligt stor för att rymma alla revbenen och fylla det ungefär tre fjärdedelar full. Eftersom kokningsprocessen kommer att dra en hel del av fläsk smak ur revbensspjäll, kanske du vill lägga till några ädelmetaller kuber för att upprätthålla smak. Lägg lök, om du vill, och koka på medelhög värme.

Koka revbenen

Ribborna ska koka i ca 30 minuter, som kommer att föra dem att slutföra ömhet. Om du ska grilla revbenen efter du koka dem, koka dem för bara 25 minuter och sedan överföra dem till en het grill.

idéer

Tveka inte att hålla vattnet revbenen kokades i. Det är en utmärkt bas för soppa. Om du vill glasyr dina revben efteråt, helt enkelt tömma vattnet i en annan behållare och sätta såsen i stekpannan du kokade revbenen i. Ta såsen till en långsam koka och tillsätt revbenen. Låt sjuda i såsen i 10 minuter och dina revben bör vara redo att gå.