Hur man gör en Sparkler Rocket

Hur man gör en Sparkler Rocket


Sparklers är en handhållen fyrverkeri som avger en fontän av gnistor när tänd Dessa fyrverkerier används ofta på den fjärde juli på grund av sin användarvänlighet och låga kostnader. Överblivna sparklers normalt kastas bort eller lagras tills nästa år; men du kan fortsätta att ge dessa fyrverkerier liv genom att skapa en sparkler raket. Dessa raketer kräver mycket lite konstruktion och kan vara lika visuellt imponerande som större fyrverkerier när de görs på rätt sätt.

Instruktioner

1 Öppna sparkler förpackningar och samla ihop dem. Du bör ha minst 60 sparklers, men mer kan läggas till om så önskas.

2 Skär av kabeln varje tomtebloss. Ställ en sparkler undan. Detta kommer att vara din säkring.

3 Tape tillsammans de återstående sparklers tätt med två lager av silvertejp. Låt änden med ljusbar tomtebloss sektionen öppet.

4 Stick säkringen i den öppna änden. Silvertejp resten av raketen stängd, vilket innebär att endast tillräckligt med utrymme för att tända säkringen.

5 Placera sparkler utanför. Du kan placera raketen inuti en vinklad PVC-rör, även om detta inte krävs. Tänd säkringen och stå tillbaka bakom någon form av skyddande barriär, såsom ett fönster eller en kedja-länk staket. Dessa raketer flyger inte långt, men kan vara mycket oförutsägbar i den riktning de flyger.