Hur hänga Sheer gardiner på en uteplats

Hur hänga Sheer gardiner på en uteplats


Skapa en avkopplande uteplats som är både öppen och synlig, lägger ännu ett element av den personliga integriteten samtidigt kan åstadkommas genom att hänga rena gardiner. Genom noggrann tyg val och planering, kan du hänga sheers på en uteplats på bara en eftermiddag och resultaten kan pågå i åratal. När dina gardiner hängs, kommer du att kunna låta sol och vindar genom din uteplats och blockerar vyer och hålla ut oönskade insekter.

Instruktioner

1 Mät längden på uteplats väggar där du vill att dina gardiner att hänga. Även om du bara är intresserad av att drapera gardinerna längs hörn av rummet, fortfarande mäta längden på hela väggen. Lägg till dessa längder tillsammans och köpa tillräckligt ren, utomhus gardiner för att täcka den totala längden, helst placera samma antal gardiner längs varje vägg.

2 Lägg kragarna så att den övre fållen på dina gardiner var 8 till 10 inches om det inte finns några. Använd tång om det behövs för att klämma kragarna på plats.

3 Fäst två krok ögat skruvar mittemot varandra i varje hörn av rummet 2 till 3 inches under taket. Installera krokögat skruvar längs mitten av väggen samt om väggen är längre än 6 fot.

4 Skär en längd av tråd för att matcha den totala längden på ditt uppmätta uteplats väggar plus 8 till 10 inches. Slip 4 till 5 inches av en ände av tråden genom den längst till vänster krokögat skruv runt uteplats. Twist slutet av tråden tillbaka på sig själv för att säkra den till slutet kroken.

5 Slip den andra änden av tråden genom ridån kragarna. Använd tillräckligt med gardiner för att täcka den första väggen. Slip tråden genom hörn krokar som arbetar från vänster till höger runt uteplatsen och fortsätter att lägga gardin till tråd för varje vägg tills du når den sista krokögat skruven på höger.

6 Loop den kvarvarande tråden genom den sista kroken. Twist slutet tillbaka på sig själv för att säkra. Justera längden på gardinen för att passa dina önskemål, antingen som sträcker sig helt längs väggen eller låta dessa drapera i hörnet.