27th Födelsedag Idéer för kvinnor

27th Födelsedag Idéer för kvinnor


Det är viktigt att fira din födelsedag oavsett hur gammal du är. Turning 27 är inte en milstolpe födelsedag, men du bör ändå ha roligt när hennes födelsedagsfirande. Snarare än att fokusera på hennes ålder, försöka blanda lekfullhet av ungdomar med lite finess. Hålla sina personliga smak i åtanke när man planerar firandet för att säkerställa att hon kommer ihåg det födelsedag för många år framöver.

Black & White Party

Färgerna svart och vitt har en romans alla sina egna. Gamla Hollywood-filmer med sin episka landskap och stora romaner gör en stor bakgrund till en födelsedagsfest. Skicka ut skarpa vita inbjudningar med svart skrift, begär gäster att komma fram till festen bär endast dessa två färger. Dekorera rummet med hjälp av färger och försöka införliva så många livsmedel som möjligt som är antingen svart eller vitt. I händelse av att hon inte gillar mat som uppfyller dessa krav, en tårta dekorerad med svart och vit fondant gör en stor mittpunkten.

Tjejkväll

Ordna en flicka natt ut för att fira sin 27: e födelsedag kommer att ge henne en chans att ha roligt och släppa loss. Arbete och familjeförpliktelser gör ofta att få ihop svårt, så komma i kontakt med alla sina vänner flera veckor innan hennes födelsedag och se till att de klara detta datum i sina kalendrar. Har alla över några förfest drycker, sedan skicka iväg dem till sin favorit restaurang i en limousine. Avsluta kvällen på en bar eller klubb hon tycker och har limo släppa ut alla hemma.

Cocktailparty

Skapa en cocktailbar atmosfär att fira sin födelsedag ger henne en chans att se och prata med en massa människor i en intim miljö. Hyr en bartender och ställa in i rummet för att se ut som en klubb med massor av små bord att samlas kring och chatt. Mjuk belysning som tillhandahålls av ljus och hängande lyktor kommer också att ge partiet en mer intim känsla. Har servitörer (yngre syskon eller kusiner) cirkulerar runt i rummet med skivorna på aptitretare.

Decade Themed party

Planera partiet runt hennes favorit era. 80 födelsedagskalas tema är väldigt roligt för kvinnor som växte upp under detta decennium, men 1920 swingers och glamour av 1950-talet och 60-talet är andra epoker du kan basera parti firandet runt. När baserar sin födelsedagsfest runt en viss tid, se till att rummet och mat matchar decenniet. Sök på Internet för olika recept från decenniet och servera dem tillsammans med hennes favorit snacks. Innehålla instruktioner om inbjudningarna för alla gäster att klä upp i kläder som lämpar sig för den tidsperiod.