Hur man bygger hemlagad smycken displayer

Hur man bygger hemlagad smycken displayer


Bygga din egen smycken display kan vara billig och givande. Samla några material runt ditt hus, gå på skattjakt på varvet försäljning, och ta en eftermiddag för att avsätta för din nya hantverk projekt. Använda lite praktiskt arbete, kommer du att bli förvånad över hur professionella din nya skärm kommer att vara att använda för att hålla smycken snyggt hemma eller vackert visas på hantverk visar.

Instruktioner

1 Mät storleken på insamling av smycken som du vill visa - längden på örhängen och antal bitar, så att utrymmet mellan varje objekt och rad - och hitta en bildram som motsvarar storlekskraven för ditt projekt. Ramen stil kan vara så enkelt eller utsmyckade som du vill att det ska vara, men kom ihåg att få det matcha stil örhängen du vill visa.

2 Ta bort skydds, kartong och glas från en ram av lämplig storlek. Du kanske vill spara detta för din nästa hantverk projekt, men nu kan du kasta den eller den åt sidan.

3 Torka av ramen med en fuktig trasa för att rengöra alla dess skrymslen och vrår. Detta kommer att bli mycket lättare innan skärmen är ansluten och kommer att bidra till att skapa en mer professionellt utseende display.

1 Vänd bildramen över till baksidan. Håll skärmen upp till öppningen och besluta om ungefärlig dimensionering.

2 Trimma skärmen med sax. Häfta det till läppen där glaset tidigare vilade på.

3 Klipp bort överflödigt skärmen med en kniv. Rena kanter är viktiga eftersom de kan vara synliga när ramen är klar för visning.

1 Häng din ram direkt på väggen för att slutföra projektet om din ram har konsoler redan installerat.

2 Staple din favorit band till två hörnen av ramen, om mer dekorativa intresse önskas. Du kan knyta en rosett i mitten av bandet innan häftning, eller helt enkelt fästa bandet, som är.

3 Vila ram på en liten bords staffli om du väljer att inte visa dina smycken på en vägg, eller behöver göra bildskärmen bärbar.