Hur man kan stoppa Utkast under dörrar Dekorativt

Hur man kan stoppa Utkast under dörrar Dekorativt


Som hus ålder, de bär och lösa och ofta tätningarna kring ytterdörrar blir mindre funktionella, vilket drag. Om din vinter värme eller sommar kylning ut genom en under dörr utkast behöver du ett utkast propp. Låt oss inse det, dragiga dörrar slösa pengar. De är energiineffektiva, och ändå man hänger eller reweatherstripping en hel dörr kan vara längre än vad en husägare kan åstadkomma. Ett sätt att komma runt detta problem är med ett utkast propp. Dessa är i huvudsak rör tillverkade av tyg som är fyllda med fyllning. De gör jobbet, men bara om du kommer ihåg att sätta dem på plats. Och de ofta är gjorda av oattraktiva tyg papperslappar. Ett utkast propp bör vara både funktionella och dekorativa. Vår kallas "Surprise Kitty" och när du installerar detta förslag propp, kommer den att flytta med din dörr, lösa problemet med att glömma att använda den. Dessutom lägger den till någon dörr utan att skada dörren.

Instruktioner

Att göra en dekorativ "överraskning pott" Utkast Stopper

1 Mät bredden på dragiga dörren. Detta kommer att vara slutet längden på din överraskning Kitty.

2 Skär en papperspåse öppen och använda baksidan för att rita ett mönster som den på bilden. Det behöver inte vara perfekt. Använd din tefat att rita en rund cirkel för huvudet.

3 Stift och skär tyget med hjälp av mönstret (klipp två av allt utom svansen).

4 Sy dina Surprise Kitty ben och svans inifrån och ut; vända tyget och stoppa benen med fyllning. Sätt en tråd i svansen om du vill att det ska böjas.

5 Sy din överraskning pott kroppen tillsammans, sy de ben och svans för hand, om så är nödvändigt. Låt nacken öppen för fyllning.

6 Montera din Surprise Kitty ansikte. Lim eller använda järn-on no-sy band på ögon, mun och öra skär. Sy på knappen för näsan och sätt dina tre plast kvast whiskers där de går.

7 Sy din överraskning pott huvudet med den högra sidan av tyget till insidan, så att ett hål i ena änden för fyllning. Vänd det rätt sida ut.

8 Saker din Surprise Kitty kropp och huvud, och sedan handen sy öppningarna stängda. Addera pärlor på tassarna för att representera utsträckta klor.

9 Sy en 3/4-tums band loop på baksidan av varje tass minst 1 1/2 inches från slutet av tassen så att när du monterar Kitty till dörren den förlängda tass kommer att täcka kroken.

10 Håll klar Surprise Kitty mot dörren så att det vilar mot både dörren och golvet, men inte dra (det skulle bara borsta golvet). Installera din release krokar så att de passar väl i dina bandöglor.

11 Montera din Surprise Kitty på flytt krokar och du har slutat utkast många år framöver.

1

1