Gotiska Inredningstips

Gotiska Inredningstips


När området för tonåringar och fasa filmälskare har gotiska inredning vuxit upp. En enkel ommålning av väggar och några uppdaterade textilier i frodiga tyger och Moody färger kan ge något utrymme Goth stil. För en utförligare gotisk interiör, integrera rokoko arkitektoniska element, nya färger och brännpunkt inredning. Anpassa din gotiska hem inredning med ornately inramade konstverk och fotografier.

Färgschema

Grundläggande svart förblir go-to färg för gotiska inredning, men du har många andra nyanser att välja mellan. För en romantisk gotisk effekt, gå med vinrött, violett och en touch av silver för glans. Ett klassiskt gotisk rum kan har röda, kol, mjuk vallmofrö svart och metalliska accenter. För att uppnå en modern gotisk effekt, gå med en bohemisk blandning av påfågel blå, kobolt och sten grå. Ett tunt lager av antika rentvå eller mjölk måla på väggar, skåp eller möbler ramar lyser subtilt paletten samtidigt som underliggande färger och texturer för att visa igenom.

möbel

Gotiska möbler tenderar mot den antika eller vintage, eller har faux finish som ger dem en slitna utseende. I vardagsrummet, en juvel-ton paisley soffa och en marockansk graverad soffbord har en mörk elegant effekt. Rullas smidesjärn detaljer kan dyka upp på sängram, gardinstång, skåpdörren, sidobord eller ljuskrona. Byta ut snygga, blanka möbler hårdvara för inkompatibla krumelurer, glasknoppar och oxiderade metall drar. Investera i en brännpunkt antik såsom en svimning soffa, klädd sänggavel eller armoire med handmålade landskap på dörrarna.

Tillbehör

En fullständig gotisk hem redesign innehåller arkitektoniska funktioner som kolumner, bågar, tak medaljonger, gjutning, målat glas fönster och bildskenor. På en mer blygsam skala, accessorise med gotiska konst och föremål. Blockljus i vinflaskor eller black metal kandelabrar ge ett sken. Stora oljemålningar, vintage vävda textilier och inramade speglar täcker väggarna. För en snabb och enkel gotiska tema DIY projekt, täcker stora dukar med flockades tapet eller mörk broderade tyger och hänga dem på väggen. Avsluta dina gotiska tema inredning med statyer och bilder av gargoyles, skallar och mytiska djur.