Hur man gör små bilder till en stor Able Bild

Hur man gör små bilder till en stor Able Bild


Digitala konstnärer kombinera små bilder för att skapa enstaka bilder som kallas collage. Ett collage kan förmedla en mängd olika idéer, teman och även känslor. A Christmas collage, till exempel, kan innehålla nostalgiska julen scener tagna över en period av år. Musikälskare kan kombinera sina favoritband i intrikata popmusik collage. Skapa en digital collage kräver programvara. Windows levereras med ett verktyg som låter dig kombinera mindre bilder i en större bild som du kan skriva ut och dela.

Instruktioner

1 Klicka på Windows "Start" meny-knappen och skriv "Paint" i sökrutan längst ned på menyn. En "Paint" symbolen visas högst upp på menyn.

2 Klicka på ikonen för att starta "Paint" program.

3 Klicka på "Paint" öppen och visa en tom, vit duk. En liten handtag visas i det nedre högra hörnet av duken.

4 Klicka på den handtag, och håll ner vänster musknapp. Flytta musen för att dra i handtaget och ändra storlek på duken. Dra musen tills duken är den storlek som du vill att din stora bilden för att vara. Denna duk kommer att hålla de mindre bilder som du lägger till.

1 Öppna mappen som innehåller dina små bilder.

2 Högerklicka på en bild och klicka på "Öppna med." En rullgardinsmenyn kommer att visa en lista med alternativ.

3 Klicka på "Öppna med" och klicka sedan på "Paint". En annan version av programmet Paint öppnas och visa bilden.

4 Tryck på "Ctrl + A" för att välja bilden och tryck sedan på "Alt + C" för att kopiera bilden. Tryck på "Ctrl + F4" för att stänga Paint.

5 Återgå till andra Paint och tryck på "Ctrl + V." Färg kommer klistra in bilden som du kopierade på duken. Ett handtag visas också på det nedre högra hörnet av bilden. Ändra storlek på fotot om du vill genom att klicka på handtaget och dra musen. Att flytta bilden, klicka var som helst inne i bilden, håll ner vänster musknapp och dra bilden till en ny plats.

6 Återgå till den mapp som innehåller dina små bilder och högerklicka en annan bild. Klicka på "Öppna med" och klicka på "Paint" för att visa den bilden i ett nytt Paint.

7 Tryck på "Ctrl + A" igen för att välja bilden. Tryck på "Alt + C" för att kopiera det och trycka på "Ctrl + F4" för att stänga Paint sedan.

8 Återgå till den andra Paint program som innehåller din första bild. Tryck på "Ctrl + V." Paint kommer att lägga det nya fotot till arbetsytan nära den första bilden. Ändra storlek och flytta den nya bilden om du vill. Du kan även dra den över den föregående bilden så att en del av den överlappar den andra bilden.

9 Upprepa dessa steg för att lägga till fler bilder från mappen till duken. När det är klart, kommer duken att innehålla alla de mindre bilderna. Du kan sedan spara allt som en stor bild och skriva ut den.

10 Tryck på "Ctrl + S" när du är redo att spara bilden. Ett pop-up-fönster öppnas. Skriv in ett namn för den stora bilden i "Filnamn" textrutan och klicka på "Spara".