Hur man installerar trådnät rådjur stängsel

Hur man installerar trådnät rådjur stängsel


Om du är en entusiastisk trädgårdsmästare som bor i ett landsbygdsområde, är det bästa sättet att skydda din egendom från rådjur ingrepp är att uppföra en hjort staket istället för att använda syn, hörsel, eller smak repellent. Rådjur staket skiljer sig från tråd nätstaket i att nätet är täckt med ett lager av svart plast för att förhindra skador och för att göra nätet nästan osynlig från några meter bort. Även om vissa rådjur kan rensa en 2,5 meter staket, kan de inte upprätthålla denna höjd över ett avstånd; Därför är en osynlig två meter högt stängsel oftast tillräckligt hålla rådjur befolkningen i schack.

Instruktioner

inlägg

1 Ställ 2,5 meter höga stolpar placerade 2,5 meters avstånd från varandra runt omkretsen av din egendom som beskrivs i de följande stegen. Observera att du kan använda stålrör rådjur stängsel stolpar försedda med en övre stag bandklämma, vinkeljärn rådjur stängsel inlägg utrustad med en övre ögla eller 12 cm i fyrkant behandlade trästolpar.

2 Markera gränserna för din fastighet med en längd av byggmästare garn sträckt mellan träpålar hamrade i marken. Använd en aerosol burk fluorescerande orange sprayfärg för att markera ut postpositioner, sedan använda en efter hål digger att gräva 50 cm djupa hål på de utsedda platserna. Använd befintliga raka trädstammar i stället för tjänster där så är tillämpligt.

3 Sätt den första stolpen och be din assistent för att hålla den vertikalt i två riktningar med hjälp av en lång vattenpass.

4 Häll ca två liter vatten i hålet och täcka botten med en 20 cm skikt av torr snabbstelnande cement mix utformad för inställning staketstolpar. Låta vattnet sippra igenom till ytan, sedan lägga till mer vatten och ett annat skikt av cementblandning. Upprepa tills hålet är fyllt och vatten sipprar genom till ytan av det slutliga lagret av cementblandningen.

5 Dubbelkolla och justera stolpen vertikalt i två riktningar tills inlägget står på egna ben, och sedan gå vidare till nästa inlägg; mixen sätter hårt i ca 30 minuter.

Fäktning

1 Fäst toppviran till ankar inlägget av looping slutet runt stolpen strax under brace bandklämman på toppen av den rörformiga stålstolpe. Fäst änden till kabeln med två metallkabelklämmor. Om du använder trä ankare inlägg fästa toppviran genom looping runt stolpen och säkra den till posten på fyra sidor med två 38 mm U spikar hamrade i säkert.

2 Fäst toppviran med stora buntband sling runt stag bandklämman på alla återstående rörformiga stålstolpar, eller genom öglan på toppen av ängel järn inlägg; Använd en 38 mm U spik hamras in en trästolpe i stället för buntbandet runt stag bandklämman eller vinkeljärn stolptopp slinga. Säkra den andra änden av den övre viran till den bortre förankringsstolpen såsom beskrivits i Steg 1.

3 Rulla ut din rådjur stängsel på marken vid foten av stängselstolpar. Skär stängsel till lämplig längd med avbitare. Låt ett överhäng av minst 15 cm på varje ände som en säkerhetsåtgärd, Du kan alltid trimma ändarna efter att hänga nätet och säkra den till förankringsstolpen.

4 Stå på en kort trappstege eller stegpall. Fästa början av mask till förankringsstolpen brace band med en buntband ögla runt skruvsäkrings ortosen bandklämman.

5 Fäst den övre kanten av nätet till början tråd med zip band säkrade halvvägs mellan stolparna; inte fästa nät för att några inlägg. Lämna lite slack vid åtdragning av buntband för att göra det möjligt för stängsel att glida åt båda hållen när du drar nätet sträckt under den slutliga monteringen.

6 Fäst stängsel till din första ankare inlägg med sju buntband fördelade jämnt ner i stolpen. Fäst slutliga buntband vid foten av inlägget strax ovanför marken. Låt bottenklaffen överskotts mesh inåt; detta kommer att trimmas bort efter att säkra den nedre kanten till marken.

7 Fäst mesh till resterande tjänster enligt följande: Sträck toppen av nätet mellan varje efterföljande post ganska tätt utan att deformera mask genom att tillämpa för mycket spänning. Använd buntband för att fästa den övre kanten runt klämbulten på stag bandet på rörformiga metallstolpar, eller genom öglan på toppen av vinkeljärn inlägg. Fäst den övre kanten till trästolpar med en andra 38 mm U spik hamras in i stolpen runt toppviran bredvid första U spiken. Obs: Var noga med att lämna lite slack om hamrar på en U spik i eller säkra toppen med buntband; detta kommer att göra det möjligt för stängsel för att glida i sidled om en hjort löper i maskans utan att orsaka en svag punkt genom att klämma ihop mask till posten.

8 Smooth nätet nedåt och hålla den rak som du arbetar. Fäst nätet till rörformiga inlägg med sju buntband, använda fem buntband på vinkeljärn inlägg och fem U naglar på trästolpar eller träd. Kom ihåg att lämna lite slack och inte hamra U spik i hela vägen; dessutom vara säker på att säkra botten buntband eller U spik så nära marken som möjligt.

9 Fäst toppen av nätet till toppviran med hog ringar fördelade på 30 cm mellanrum längs hela staketet enligt följande: Använd ett par låsringar skikt laddad med låsringar häftklamrar och tryck på tångkäftarna genom nätet och runt toppen tråd. När detta är gjort, klämma tången hanterar stängd; Detta kommer att säkra nätet till toppviran med löst sittande hog ringar, vilket gör det möjligt sidledes rörelse. Obs! Du kan använda buntband i stället för hog ringar, men det tar längre tid att fästa och trimma dem, och hog ringar ser snyggare.

10 fast i botten av stängsel till marken med kraftig tråd fäktning insatser åtskilda på två meters mellanrum enligt följande: Dra stängsel ordentligt utan att betona nätet och tvingar toppviran nedåt. Placera spetsen på staven bakom strängen vidröra marken, med den övre öglan inåt bort från stängslet. Hammare insatsen hela vägen ner i marken med en gummiklubba, så att den övre slingan klämmer bottensträngen till marken. Slutligen, skapa en markskydd genom att klippa av överskott mesh längd 15 cm från stängslet, med avbitare.