Mimmi Pigg Party dekoration idéer

Mimmi Pigg Party dekoration idéer


Mimmi Pigg har varit en älskad Disney seriefigur i generationer, mest kända för att vara Musse Pigg feminina motsvarighet. Med sin underskrift prickig klänning, matchande båge och hennes bedårande fniss, har hon vunnit hjärtan barn över hela världen. På grund av detta, är en Mimmi Pigg tema ett bra alternativ för en ung flicka födelsedagsfest.

Polka dot tårta

Tårta är inte bara en härlig behandling på en fest, är det ett kraftfullt utsmyckning verktyg som kan ange tonen i partiet. För en Mimmi Pigg tårta, är en enkel plåt kaka täckt av röd glasyr och vit glasyr prickar ideal. Eller kan kakan skäras i form av Mimmi Pigg huvud (komplett med signatur båge) och dekorerade med mörk choklad glasyr. Denna kaka kan beställas från en professionell bageri eller göras hemma.

Mimmi Pigg Piñata

En Mimmi Pigg piñata är inte bara bra för fest dekoration, det fungerar som en rolig fest spel för barnen. En piñata kan göras hemma med en ballong, skola lim, tidningsremsor och dekorativa verktyg som kräppapper, kartong och färg. Det kan också finnas på part butiker, eller det kan skräddarsys av proffs. När den är klar, kan piñata vara fyllda med diverse godis och små Disney leksaker för barnen att samla in.

Happy Birthday Banner

En "Happy Birthday" banner är ett billigt, roligt sätt att hedra födelsedag flicka speciella dag medan bjuda in gäster i hemmet. Denna banner kan hängas över gåvan eller matbordet, på dörren eller längs infarten till festen plats. Denna banner kan kompletteras med flera ark kartong eller konstruktionspapper i rött, svart och vitt. Papperet kan skäras med sax eller en stans. Rött, svart och vita ballonger kommer också att hjälpa slutföra utseende.

Disney tillbehör

Om du kastar en fest för ett litet barn, oddsen är hon redan har en del Disney-relaterade produkter som du kan ytterligare dekorera partiet. Dessa kan vara leksaker, figurer eller ens målarbok sidor som kan bidra till att stödja partiet tema. Omfattar andra Disney-figurer som Musse, Pluto eller Långben är ett bra sätt att hjälpa unga pojkar att känna sig välkomna på festen också.