Hur man bygger Brick Kilns

Hur man bygger Brick Kilns


Tegel är ett bra val för att bygga ugnar, eftersom de kan uthärda hög värme; Dessutom tegelugnar behålla det mesta av sin värme inne i strukturen. Hård eldfast tegel finns i järnaffärer för ett rimligt pris, gör en hembyggda tegelugn ett kostnadseffektivt alternativ för hobby keramiker som inte vill köpa en dyr elektrisk ugn. Tegel ugnar är idealiska för bränning lera och keramik; emellertid, de inte fungerar för stengods, vilket kräver högre temperaturer än vad som kan genereras i en tegel ugn.

Instruktioner

1 Skapa tegelugn planera och förbereda en plan. Bestäm hur stor du vill att ugnen, och markera måtten på ritningen.

2 Bygg ett plant underlag för ugnen genom att gräva i marken. Var noga med att mäta storleken på ugnens bas, så att hålet är tillräckligt.

3 Placera tegelstenar i en ruta för att täcka basen. Inte murbruk dessa tegelstenar, men helt enkelt sätta dem nära varandra.

4 Konstruera en tegelvägg ovanpå basen på ena sidan av svindlande tegelstenarna. Använd en penna för att markera tegelstenar som måste kapas för att passa luckor, och skär dem med en geringssåg. Storleken på tegelväggen måste matcha längden av basen, vilket också är höjden på väggen. Använd hög värme murbruk mellan tegelstenarna för att fästa dem. Upprepa proceduren på de övriga tre sidorna.

5 Sätt ditt kontrollboxen på utsidan av tegelugn. Borra hål så spolarna kan passera in i ugnen. Täck ugnen med en metallplåt för att skapa toppen av strukturen. ..