Ombyggnads Alternativ för en Cape Cod stil hus

Ombyggnads Alternativ för en Cape Cod stil hus


Cape Cod stil har sina rötter i det tidiga 18-talet och härstammar från återanvända av engelsk stil hem för att motstå förråande, stormigt väder av Cape och dess omgivningar. Cape Cod-stil hus är väl kända för sin branta, sluttande tak, deras symmetriska yttre design och deras brist på yttre dekorationer. Några av de bästa remodel alternativ för en Cape Cod-stil hus inkluderar lägga vindskupor, trä bältros eller sidospår, luckor och verandor eller Stoops.

vindskupor

Medan de tidigaste koloniala Cape Cod-stil hem hade bara en våning, modernare versioner nästan alltid innehålla en eller flera vindskupor, eller till fönster strukturer som skjuter ut från den sluttande tak. Enligt remodelingcenter.com, om du lägger till en vindskupan eller flera takkupor till ditt hem, hålla fast vid gavel eller hundkojan stil, som har två sluttande sidor och en enkel triangulär tak. Se också till att dina takkupor är symmetriska, så om du använder endast en, placera den i mitten av ditt hem, och om du använder två eller flera, utrymme dem lika varandra.

Bältros eller Siding

Enligt thehousedesigners.com är Cape Cod-stil hus nästan alltid täckt av trä eller imitation trä bältros. Inte tak, men den faktiska ytterväggar, som i moderna hus typiskt omfattas av aluminium ytterväggar, tegel eller puts. Om du väljer att lägga trä bältros till ditt hem, hålla fast vid den clapboard stil, som har långa, tunna resor av trä som överlappar varandra horisontellt. Alternativt kan du använda trä-shake ytterväggar, som liknar bältros men träpaneler är mycket tjockare.

jalusier

Lägga trä eller faux trä fönsterluckor är ett enkelt sätt att ge ditt hem en Cape Cod, Colonial överklagande. Gör dina jalusier sticker ut buy välja en färg som kontrasterar med färgen på ditt hem utsida. Till exempel, om ditt hem är mörk, välja ljusa fönsterluckor, och vice versa. En av de vanligaste Cape Cod alternativ för hem med vita exteriörer är att använda bleka gröna fönsterluckor, som gjordes populär av Days 'Cottages i North Truro, Massachusetts.

Stoops eller Porches

Andra vanliga funktioner i Cape Code-stil hem är verandor och Stoops. Dessa kan vara på framsidan och baksidan av hemmet, och de kan variera i sina stilar och ytor. Enligt remodelingcenter.com, förutom att lägga en veranda till ditt hem, kan du infoga några latticed kolumner, som kommer att göra ditt utrymme ser större. Att lägga till några trä gungstolar eller solstolar kommer bidra till att ge din veranda eller böja en strand vibe.