Hur man reparerar Garmin Nuvi 350 enheter

Hur man reparerar Garmin Nuvi 350 enheter


Garmin Ltd. s Nuvi 350 är en "personlig resa assistent." Det fick detta namn genom att hjälpa resenärer att navigera till den plats där de behöver gå. Denna typ av elektronisk anordning använder GPS-teknik, vilket innebär att det triangulerar tre satellitsignaler för att sätta fingret på sin plats på jorden, och det överlagrar en digital karta över omgivande gatorna. När du skriver in en adress som du vill resa till, kommer Nuvi 350 berätta hur man kommer dit. Om av någon anledning din enhet slutar fungera på rätt sätt, kan du felsöka den med Garmins rekommenderade tekniker, eller så kan du skicka in den för reparation.

Instruktioner

1 Anslut din Nuvi 350 i bilens strömkälla och slå ditt fordon på. Detta kommer att ta ut enheten. Helt laddar batteriet kan hjälpa till att reparera problem som felaktiga satellitplatser och en frusen skärm.

2 Titta runt för att se till att det inte finns några höga träd, byggnader eller andra hinder. Om det finns, kan de blockera enhetens satellitmottagning. Ändra platser att övervinna detta problem eller eliminera det från din felsökning ansträngningar.

3 Låt batteriet i din Garmin Nuvi 350 laddas ur helt om din batteriikonen inte verkar vara korrekt. ladda då batteriet helt. Detta bör reparera problemet.

4 Tryck på "Display" från huvudskärmen och tryck på "Kalibrera" för att reparera en svarar skärm.

5 Räkna ut om din Nuvi 350 är fortfarande under garanti om felsökningen inte kan reparera den. Om det är under garanti, kommer Garmin Ltd. reparera enheten utan kostnad. Enheter är inte längre omfattas av garanti ett år efter inköpsdatum eller om skadan orsakades av en olyckshändelse eller yttre orsak.

6 Kontrollera att se priset på reparation för din Nuvi 350 genom att besöka "Out of garanti" sida av Garmins hemsida och välja "Nuvi 350" från menyn. Detta steg är nödvändigt bara om reparationer inte kommer att omfattas av garantin.

7 Kontakta Garmin Ltd. på 1-800-800-1020 att ordna för reparation. Du kommer att behöva skicka enheten till Garmin International på 1200 E. 151. St, Olathe, KS, 66062. Skicka en kopia på kvittot, även om reparationerna täcks av garantin. Garmin representant du talar med i telefon hjälper dig att ordna betalning om reparationerna inte omfattas och kommer att förse dig med en RMA och Dock Dörr nummer, som du behöver för att skriva på utsidan av lådan du skickar din Nuvi 350 i.