Den bästa candida rengöra

Den bästa candida rengöra


Candidiasis, eller överväxt av jäst candida, har varit en tviste mellan alternativa och konventionella läkare i åratal. Om du tror att symptom du upplever är anslutna till angripna tillväxten av jäst, kommer en del av följande information stå till tjänst för dig.

Vad är Candida?

Candida, en medlem av ett släkte av jäst, har många arter som kan hittas lever i de flesta människor och djur. De arter som oftast återfinns i däggdjur är Candida albicans (eller C. albicans). Candida är commensal, och typiskt bor i tarmen med andra flora och orsakar ingen särskild skada. När det finns särskilda förändringar i miljön, möjligen en obalans mellan bakterier och jäst i kroppen, kommer detta att leda till ofarliga encelliga candida till att bli flercelliga och en inkräktare. På utsidan, kan detta manifesteras på flera olika sätt, såsom torsk, nailbed infektioner, hud och blöja utslag, och svampinfektioner. Överväxt av denna jäst kallas candidiasis. Naturliga utövare kommer ofta tillskriva candidiasis att orsaka många problem än bara yttre infektioner.

Candida Cleanse

Eftersom candidasis inte erkänns av de flesta läkare som en sjukdom, många botemedel genomsyrad av vilda påståenden och har få vetenskapliga studier att backa upp dem. Det första steget i en candida rengöra består ofta av en 1-2 månad kolon rengöra. Vissa läkare ser handling av ett kolon rengöra som onödiga eller till och med skadliga, och det rekommenderas att du följer några steg för säkerhet. Se till att din kolon-rensningen specialist använder engångsutrustning. Om du får ett växtbaserat rengöra, visar en lista över de särskilda växtbaserade ingredienser till din vanliga läkare innan du börjar. Bo väl hydrerad under rengöra genom att dricka mycket vätska. Nästa steg kan vara att ta en svampdödande tillägg för ett par veckor som oregano olja, kaprylsyra, eller Threelac. Den sak att tänka på här är att du inte är helt döda svampen, bara återställa den naturliga balansen mellan bakterierna och svampen. Ta rekommenderade doser vid alla tidpunkter. Slutligen ta en probiotisk för en månad att fortsätta att återställa balansen av svamp och bakterier. Några probiotika att notera är Latero-Flora and Garden Livets Primal Defense. Om du började rengöra till följd av vissa symptom du upplever, notera dina symptom i slutet av detta tredje steg. Om de har minskat eller försvunnit, kan du återställt balansen, om de har ändrats mindre än du vill kan du upprepa de tre stegen.

Anti-Candida Diet

Under rengöra, är det en god idé att följa en anti-candida diet. Teorin går att candida matas av vissa livsmedel som socker, och detta kommer att bidra till att hålla candida vid liv medan du försöker återställa balansen. Några förslag på denna diet inkluderar att undvika allt socker, bearbetade eller raffinerade (inga undantag), att inte äta något bearbetade livsmedel, pasta, fullkorn, pastöriserad mjölk, jordnötter, och kaffe. Livsmedel som du rekommenderas att konsumera är korn som quinoa och teff, baljväxter, mandel smör, skaldjur, mandelmjölk, och låg stärkelse grönsaker. Även obevisat genom vetenskapliga studier, kommer sannolikt att minska innehållet av kroppen svamp en kombination av candida rengöra och kost.