Hur man tecknar boxhandskar

Hur man tecknar boxhandskar

Hur man tecknar boxhandskar

Boxhandskar är ett enkelt objekt att rita, men utan referens eller mycket konflikter eller boxning erfarenhet, kanske du inte vet hur de är konstruerade. Från och med enkla former för att hjälpa dig att förstå hur de sätts ihop och vilka former ser ut kommer att hjälpa enormt när det gäller att dra boxningshandskar. När du har kläm på det, kommer det att bli mycket lätt att dra dem genom minnet.

Börja med din grundläggande former. Visualisering grundformerna kommer att bli lättare för dig att räkna ut när du ritar.

Sätt ihop de två viktigaste grundformer för den största massan av handsken. Detta är något som en glödlampa, men kommer att ha en plattare topp i slutet.

Lägga tummen form åt sidan i ett krökt sätt. Också spetsa botten och lägga till sömmen. Platta toppen lite så att det ser mindre ut som en glödlampa och mer som en boxningshandske.

Lägg sista handen. Lägg stygnlinjer i botten i en streckad linje. Rita veck vid sammanfogningen av tummen och vid den yttre änden av handsken. Perfekt dina linjer och radera eventuellt överskott.

Saker du behöver

Penna Papper