Hur man fixar en dålig tatuering

Hur man fixar en dålig tatuering


Tatueringar, genom sin konstruktion, är permanenta och tänkt att vara för evigt. Så vad gör du när du hittar fel i design eller helt enkelt förlora aspekt av ditt liv som gjort designen betydande i första hand, såsom en ex-flickväns namn? Det finns alltid möjlighet att tatuering borttagning, men större och mörkare tatuering, desto svårare är det att ta bort, vilket ofta kan leda till ärrbildning. Om du väljer att helt enkelt fastställa eller ändra designen på något sätt att göra det mer lämpligt, det finns några saker du bör tänka på.

Instruktioner

1 Låt tatuering att läka helt. Även om du omedelbart se brister i konstruktionen när tatueringen är klar bör du ändå låta det helt läka, av två skäl. Först, i den tid det tar bläcket för att ställa in, kan du börja uppskatta och även älskar design för sina brister. För det andra, måste du veta exakt hur läkt tatuering ser innan man kan avgöra rätt korrigeringar eller tillägg som krävs för att ändra designen.

2 Identifiera exakt vad som är fel med designen. Om det finns smärre brister i färg eller skuggning, eller ens linje arbete i vissa kapacitet, helt enkelt återvända till tatuerare och har honom göra nödvändiga korrigeringar. Om det har något att göra med den typ av tatuering själv, emellertid, liksom en betydande andra namn som inte längre är betydande, kan du behöva få lite mer kreativ.

3 Som tidigare föreslagits, åter samma artist om du bara behöver smärre korrigeringar. Det kan tyckas överflödigt att återvända till samma konstnär vars arbete du inte var nöjda med i första hand, men de flesta artister fungerar inte på någon annans design. Det är därför det är så viktigt att kontrollera en konstnärs portfölj innan de fick den första tatuering. Om du bara vill täcka tatuering med en annan, dock kan du besöka någon artist som du väljer.

4 Förklara exakt vad som är fel med tatuering och exakt hur du vill ha det fast eller täckas över. Någon artist värd hennes salt vet exakt hur man rättar till färg, skuggning eller linjearbete, eller vet precis vad som krävs för en "cover-up" tatuering.

5 Var öppen för alla förslag konstnären kan ha och se till att du till fullo godkänner mörkläggning stencil innan den nya tatuering processen börjar.