Hur man köper Modeling Clay

Hur man köper Modeling Clay


Modellering lera är underbar saker, oavsett om du är ett barn på lek, en konst entusiast, hobby eller professionell konstnär. Det smidbara produkten kan formas till nästan varje tänkbart objekt. Modellering lera kan formas för hand, sprids med en kavel, kortas med en pasta maker och märkta med vitlök pressar och vegetabiliska mashers att producera konstnärliga effekter. Dessa är egenskaper som delas av alla de fyra grundläggande typer av modellera, som är keramik eller bränning, oljebaserade, polymer och deg leror. Återanvändbara degen modellering leror för barn är lätt tillgängliga i leksak, avdelning och även dollarn butiker. Du kommer att behöva köpa alla andra typer av hobby, hantverk eller konst leverans butiker. Alla modellera typer kan beställas per post och på nätet.

Instruktioner

1 Bestäm hur du vill använda din modellera. Det finns olika egenskaper och kvaliteter som varje typ av modellera besitter, och dessa kommer att avgöra vilken typ att välja för ditt projekt, och hur du kommer att använda den. Ta din tid när du gör dina val, eftersom det finns många färger, texturer, varumärken och tillverkare tillgängliga för att möta dina behov.

2 Ge dina barn med en mjuk, återmodellera för jättekul på en regnig eftermiddag. Även om det är mjölbaserade och icke-toxiska, bör det anses oätliga. Dessa leror kommer i ljusa färger och torka ut med utökad exponering för luft. Deg modellerings leror är inte avsedda att användas för att göra fasta punkter, eftersom de kommer att spricka under torkning. Du kan också göra degen modellera, som kan nyanseras med karamellfärg. Vissa kan även bakas för att skapa långvariga skulpturer. Det finns många enkla recept som hemlagad modellering leror, både i tidskrifter som hantverk och barntidningar och på nätet.

3 Inköp keramik eller bränning lera om du gör keramik eller stengods. Dessa modelleror är handworked, typiskt genom användning av en drejskiva. Även om dessa poster kommer att vara lufttorkas, kom ihåg att du måste skjuta dem i en ugn. Om du inte planerar att måla eller lägga till special klar du fortfarande har några färgalternativ med bränning modellerings leror. Leta efter terrakotta eller rostfärgad, vit och några nyanser när man väljer dem. Förbered dig på att vara mycket rörigt när man använder keramik lera, eftersom det är ganska trögflytande och kopiösa mängder kommer lätt fastna på händerna.

4 Välj en oljebaserad modellera, även känd som model, om du vill skulptera med mjuk, formbara, återanvändbara material som inte kommer att torka ut eller hårdna medan du arbetar med det eller när det bara att sätta utanför förpackningen. Denna giftfritt material kan inte avfyras eftersom det smälter när den utsätts för bakning nivå värme. Det är bra för barn, men dyrare än mjuka deg leror, och perfekt för konststudenter. Oljebaserad modellera finns i en mängd olika färger, och är ett utmärkt medium för att gjuta gipsavgjutningar. På en professionell nivå, välj en oljebaserad modellera om du är en animatör. Det är formbar nog att skapa en karaktär, och det ger tillräcklig flexibilitet för det tecken som ska flyttas och ställde sig fritt om och om igen.

5 Välj polymer modellering leror för att göra fasta punkter. Objekt som skapats från dessa leror är tänkta att vara antingen lufttorkas eller stekta, beroende på den du väljer. De kan målas, om du vill, men polymer modellering leror finns i ett brett spektrum av färger, som alla kan blandas. Det finns även vissa specialmaterial som är fluorescerande, struktur eller lyser i mörkret. För specialeffekter väljer genomskinliga, färgglada och metalliska leror. Det finns flera olika typer av polymererna, alla med olika grader av mjukhet. Även de kan blandas samman för att bilda material som levererar önskad konsistens och formbarhet.