Avinstallera en luftkonditionering

Avinstallera en luftkonditionering


Om du har ett gammalt fönster eller vägg luftkonditioneringen som inte längre fungerar som den ska, är det sannolikt billigare att helt enkelt byta ut väggen eller fönstret enhet snarare än att ha den reparerad. Byta ut en vägg eller ett fönster luftkonditioneringen kräver att du mäta den grova öppning i väggen eller fönstret och köpa en enhet som passar i stället för den gamla. Nästa steg för att byta ut den enheten är att ta bort den gamla.

Instruktioner

1 Koppla ur väggen eller fönsterenheten och låt den svalna om nyligen använts.

2 Ta bort interiör och exteriör trim med hjälp av en skruvdragare och tång för att ta ner trim och blinkar, om det är närvarande. Dra av dragspelspanelerna och ställ åt sidan, i förekommande fall.

3 Skär täta runt kanterna på väggen eller fönsterenheten på utsidan av huset med hjälp av en mattkniv. Ta tag i täta med händerna och dra bort den från luftkonditioneringen. Använda verktyget kniv för att skära bitar som återstår.

4 Ta väggen eller fönsterenheten från botten på utsidan av huset och vicka den försiktigt från sida till sida samt uppåt och nedåt. Luftkonditioneringen ska börja lossna från den grova öppningen.

5 Dra ut luftkonditioneringen ut genom fönstret eller väggen för hand långsamt och ställ den på marken.