Hur man gör en 3D Snake Profilering

Hur man gör en 3D Snake Profilering


Det är relativt lätt att göra en pärlstav orm, men att göra en 3D-pärlstav orm är lite mer utmanande. För att göra en 3D-pärlstav orm är det bäst att använda den rörformiga peyote stygn. Det finns många kit och mönster som kan säljas på webben, men här får du gratis instruktioner om hur man gör en 3D-pärlstav orm.

Instruktioner

Komma igång

1 Trä nålen och lägga åtta utsäde pärlor. Lämna sex inches av tråd som svansen, sedan köra nålen genom alla åtta kulor. Nu kör din nålen genom den första av de åtta kulor som du har lagt och dra åt för att göra en cirkel.

2 Lägg en kula kör sedan nålen genom tredje pärlan från toppen. Lägg till ett kula, hoppa över en pärla, kör sedan nålen genom nästa pärla. Gör detta fyra gånger. Sedan passerar nålen genom den första pärlan du lagt i detta steg för att göra sig redo för nästa rad.

3 Upprepa steg över, tillsätta fyra kulor varje runda och kör tråden genom varannan pärla för att säkra nya pärlor du har lagt till. Gör detta tills din orm är önskad längd.

4 Gör huvudet genom att lägga till fler pärlor, sedan minska mängden pärlor du lägger, dra åt tråden när du går tills du har skapat en huvudform som du vill.

5 Gör svansen genom att trä nålen genom den nedre delen av ormen och göra koncentriska cirklar, som du gjorde i steg 1, men med färre och färre pärlor tills svansen smalnar av och är längden du väljer.