Katolska Memorial gåvor

Katolska Memorial gåvor

Katolska Memorial gåvor

En död är en prövning för varje familj som måste gå igenom det. Den katolska kyrkan anser begravningar en särskilt helig rit till att säkerställa eviga öde deras parishioners själar. I denna ansträngande och viktig tid, är det ofta lämpligt att ge en tankeväckande gåva eller minnesmärke till minne av den avlidne.

blomsterarrangemang

Skicka ett blomsterarrangemang till en minnes massa eller begravning är ett vanligt uttryck av sympati för en familj. Katolska begravningar kan göra viss användning av lilja, eftersom det utgör den slutliga uppståndelse dem som har gått på. Du kan välja att ringa begravningen hem för att se om det finns ett behov eller önskan om blommor, eller om en viss typ har begärts.

En särskild Rosary

Den radband är ett verktyg folk den katolska tron ​​använder för att koncentrera sina böner. Det är en sträng av pärlor som hjälper dem att hålla reda på vissa böner. Radband finns i många former och storlekar från enkla plastpärlor att utarbeta glaspärlor. Överväga att skänka en speciell radband till sörjande. Tillbringa gott om tid att välja ett trevligt glas version som speglar personligheten hos den avlidne med en gjord av deras favoritfärg.

Krucifixet

Krucifixet har en speciell betydelse för människor i den katolska tron. Det är bilden av Jesus på korset. Det påminner dem om frälsning och den slutliga uppståndelse sin herre. Liksom radband, de kommer i många former, storlekar och material. Att ge en särskilt trevligt krucifix för att hedra den avlidne är en bra gest för att påminna de troende att de bara skiljas från dem som har gått på en kort tid.

Bibeln

Bibeln är ryggraden i den katolska tron. Presentera en specialutgåva av Bibeln kommer att påminna de sörjande av sin tro. För att gåvan särskilt meningsfull, överväga att lägga en inskription hedra den avlidne eller lyfta några relevanta verser. Den katolska begravning är starkt på idén om uppståndelsen, så verser som påminner de troende i den slutliga uppståndelse deras älskade en kan vara helande och verkligen hjälpa dem i deras tid av sorg.

gåvor välgörande

Välgörenhet är en viktig grund för de av den katolska tron. Många familjer inrätta stiftelser hedra den avlidne eller göra förfrågningar som donationer till välgörande ändamål göras för att hedra dem som har gått. Familjen kan uttryckligen begära att donationer göras till en specifik organisation. Om du är osäker på vilken välgörenhet att göra ett arvode till, kan du ringa begravningen hem för att kontrollera om familjen har lämnat instruktioner. Oberoende av familjer instruktioner, anses det bra etikett att skicka ett sympatikort med en anmälan om gåvan efter begravningen.

Livsmedel och livsmedels

Tiden omedelbart efter ett dödsfall kan vara en utmaning för familjen att återvända till det dagliga livet. Ge matvaror (klamrar eller pappersvaror) eller laga en comfort food som gryta kan vara av enorm hjälp för sörjande familjer. Överväg att använda engångsbehållare eller behållare du inte har något emot att ge till familjen när leverera mat. märka alltid icke-engångsbehållare så att familjen kan lämna tillbaka dem om de vill. Vissa etikett böcker gör en stor punkt om det här steget, men när familjen har att göra med en förlust, kan det vara bättre att göra det klart att du inte förvänta sig att lämna tillbaka den. Du vill inte att lägga till sin huvudvärk genom att kräva din £ 1.30 gryta tillbaka. Den här gången handlar om deras helande, inte din gryta.

Stöd

Support är den enskilt viktigaste gåva som kan ges till dem som sörjande förlusten av en älskad. Låt inte ditt stöd faller av med tiden. Överväga att ringa och kontrollera om familjen en vecka efter begravningen och gör ett försök att inkludera dem. De kommer sannolikt inte att acceptera några inbjudningar under den första månaden men sluta inte att bjuda in dem. Ännu bättre, erbjuda att laga dem middag en vecka eller två efter begravningen och göra en vanlig dag då det. Det vanligaste klagomålet bland sörjande är att de får en hel del inledande stöd, men då deras stödstruktur försvinner.