De bästa spela varv för småbarn

De bästa spela varv för småbarn


Consumer Reports rekommenderar av säkerhetsskäl, att du köper en ny pjäs gården istället för att köpa en begagnad en. Begagnade spela varv kan ha återkallats och utgör säkerhetsrisker. De rekommenderar också att du väljer själv spela varvet genom att försöka olika sådana i leksaksaffär showrooms. Öva vika dem för att se om de verkligen är lika portabel som de påstår. Kontrollera golv eller stoppning för att vara säker på att de är en tum tjock eller under och passa väl runt kanten. Lös eller alltför tjockt golv kan vara en kvävningsrisk. Köpa den nyaste modellen för den stil du vill. Kontrollera taggarna för att se att den är certifierad av den Juvenile produkter Manufacturers Association.

Bärbara spela varv

Bärbara spela varv är utformade för att vikas för enkel förvaring och resor. De är ofta mindre i storlek än de stationära spela varv, men erbjuder många bra alternativ. Bärbara spela varv ibland kallas "Pack-n-play s" efter ett namn som varumärke. Säkerhet 1st varumärke gör en bärbar spela varvet som tar emot fyra och fem stjärnklassificeringar på Internet recensioner. Dess Elite modellen erbjuder en bassinet som fäster till toppen för att lyfta ut barnet lätt. Det finns en löstagbar mobil för barnets underhållning och en flyttbar lagringsenhet påse som krokar på sidan. Denna modell har hjul för enkel förflyttning i huset och passar genom en dörröppning enkelt utan att behöva vika det. Den viker lätt för resor och passar perfekt i sin resväska. Den resväska har lagt fickor för förvaring.

Underhållande spela varv

Spela varv avsedda för underhållning är mer stillastående än sina bärbara motsvarigheter. De fälla ihop, men är större och kräver mer utrymme för packning och lagring. One Step erbjuder Ahead en pjäs varvet i grundfärgerna som är full av leksaker som är inbyggda i väggarna. Little Playzone har en telefon, lyser tangentbord som spelar musik, spegel och pärla rullar. Little Playzone levereras med en tvåvägs grind med barn lås. Detta spel gården är dimensionerad för inom- och utomhusbruk.

Utelek Yards

Utelek varv kan användas inomhus och utomhus, men är i första hand avsedda att användas utomhus. De är gjorda av robust plast som är lätt att rengöra. Nord staterna sex panel Superyard är ett populärt val för utelek varv. Det erbjuder 18 ½ kvadratfot utrymme och enkelt utökas genom att köpa de två panelförlängningssats. Pjäsen Varvet har sex svängbara paneler som kan placeras i önskad form. Den är utformad för att tåla spädbarn och småbarn upp till två år. North stater har även en löstagbar Solskydd för användning utomhus.