Bissell Carpet shampooer Instruktioner

Bissell Carpet shampooer Instruktioner


Det är inte längre nödvändigt att anlita en professionell för att få dina mattor rena. Bissell gör en linje av matt shampooers som kommer att göra lika bra jobb. Du behöver inte ens att köpa en Bissell matta shampooer om du inte vill. Dessa enheter är lätt tillgängliga att hyra från de flesta hem förbättring och varuhus. Lär dig hur man korrekt använder en Bissell matta shampooer att få bästa resultat.

Instruktioner

1 Ta bort färskvattentank från Bissell mattan shampooer och skruva av locket. Fyll den till linjen med varmt kranvatten.

2 Lägg ditt val av Bissell mattan rengöring formel till vattentanken. Locket till vattentanken är din mätanordning. Tillsätt två kapsyler och tillbaka locket. Sätt tillbaka i mattvätt maskinen ren vattentank.

3 Anslut nätkabeln till ett vägguttag. Vrid Bissell mattan shampooer strömbrytaren till "On" läge.

4 Tryck på den gröna spaken för att frigöra shampooer handtag. Skjut mattan shampooer framåt och sedan tillbaka medan du håller ned avtryckaren. Detta frigör rengöringslösningen och aktiverar borstarna.

5 Starta vid den bortre änden av rummet och arbeta dig mot ingången. Tryck fram och tillbaka över samma område shampooer utan att hålla avtryckaren. Göra detta tills allt vatten, tvål och smuts har sugit upp.

6 Fäst slangen till anslutningspunkten på shampooer om du vill använda eventuella bilagor. Anslut den bifogade filen som du vill använda till slutet av slangen. Tryck på den röda avtryckaren för att frigöra rengöringsvätska och låt gå när du vill suga upp vattnet och rengöringslösning.

7 Vrid strömbrytaren till "Off" när du är klar schamponering din matta. Dra ur sladden ur vägguttaget.