Idéer för en 1st tårta för en flicka

Idéer för en 1st tårta för en flicka


En första födelsedag är en viktig händelse. Inte bara ditt barn har sin första födelsedagsfest, she''ll njuta sin första tårta också. Gör något som hon kommer att älska som en 1-årig, men det kommer också att se söt i de bilder du kommer att minnas för evigt. Många människor har två kakor för en första födelsedag. En för alla gäster att njuta av och en annan "krossa kakan" för födelsedag flickan att äta med händerna.

Nummer ett

Gör en tårta formad som nummer ett. Du kan göra detta själv helt enkelt. Gör en rektangulär Layer Cake med hjälp av vad tårta smak du väljer. Sedan, när kakan är klar och kyls, skär den i formen. Om du inte är säker på att du kan skära tårtan i den perfekta formen på första försöket, använd en kniv, tandpetare eller något vasst att markera kakan med formen innan du skär den. Efter skära tårtan, frost den i rosa eller annan färg som matchar dina partigarneringar. Om du vill, rör en "Happy Birthday" meddelande på moset. Du kan även hitta socker dekorationer i form av en etta på en fest butik. Scatter dem hela kakan.

Gåva

Gör henne en första tårta som ser ut som en gåva. Beroende på hur stor du vill att din kaka att vara, baka två eller tre kvadratiska kakor. Stapla kakor ovanpå varandra med glasyr mellan varje lager. Du kan också gå med en jam fyllning mellan kakor om du vill. När kakorna staplas, frost det hela i en ljus nyans av glasyr. Välj en nyans som födelsedag flickan älskar, eller som matchar resten av din partidekor. Du kan alltid lägga karamellfärg till vit glasyr om du inte kan hitta en färg som du vill ha i butiken. Därefter köper fondant från en livsmedelsbutik eller en specialitet bakning butik. Klipp remsor av fondant och placera dem på tvären på moset så att de ser ut som en båge. Du kan också använda remsor av sockerglasyr för att skapa en stor båge för att placera på toppen av kakan. Om det är för svårt, gör en båge av bandet och placera den på toppen av kakan. Helt enkelt ta bort den innan servering kakan.

Prinsessa

En prinsessa tema parti är en söt idé för en första födelsedagsfest. Varje prinsessa behöver ett slott, så skapa ett slott tårta för födelsedag flicka. Denna kaka kommer att se ut som det tog en hel del arbete, men det är faktiskt ganska enkelt. Baka två kvadrat tårta och en cirkel tårta. Stapla kakor upp, med en cirkel på toppen, med glasyr eller sylt mellan skikten. Därefter frost hela kakan i glasyr valfri färg. Ta sedan socker glasstrutar och placera dem upp och ner på varje hörn av den kvadratiska sektionen av slottet och på toppen av cirkeln kakan. Du kan frost glasstrutar samt om du vill. Placera princess figurer vid basen av kakan för att binda tema tillsammans.