Idéer för reklam Beauty gåvor

Idéer för reklam Beauty gåvor


Främja din skönhetssalong är viktigt för att få ditt namn ut i allmänheten. Det finns många gåvor som du kan använda som kan få människor intresserade av din salong. Dessa gåvor inte kostar mycket och hålla namnet på din salong färskt i medvetandet hos potentiella kunder. Dela ut dessa på en PR-evenemang, marknadsföra dem eller skicka dem med posten.

schampo Prover

Dyra schampo är ofta utanför området för många av dina gäster budgetar. Däremot kan schampo prover potentiellt få dem intresserade av att köpa produkten eller ens få dem intresserade av din salong. PR schampo prover kan beställas från de flesta schampo företag. Häfta ihop prover till ett vykort reklam som innehåller namn, plats, antal och eventuella specialiteter din salong. Post dessa invånare i din kommun. Använd adresser från nuvarande kunder och post prover som en uppskattning gåva. Du kan också välja adresser ur telefonboken på måfå för att hitta nya kunder. Post så många kampanjer som du har råd.

Presentkort

Presentkort för gratistjänster är en enkel PR-gåva. Design och skriva ut presentkort att använda design mjukvara eller har dina kort designade av ett visitkort företag. Begränsa korten du ger ut vad du har råd eftersom du inte vill förlora pengar ger ut gratistjänster. Skicka dem till människor plockas slumpmässigt ur en telefonbok att intressera dem som kanske inte har hört talas om din salong. Du kan också hålla ett presentkort tävling. Varje gång en gäst kommer till din salong, placera hennes namn i en "rita box." Dra en vinnare i slutet av varje månad.

skönhet korgar

Skönhet korgar är presentreklam som fungerar bäst som "Tack" presentreklam. Fyll en korg med små prover av dina olika skönhetsprodukter samt några lågt värde presentkort. Gör dessa korgar för gäster som har deltagit i din salong flera gånger. Dessa korgar kommer att göra dina gäster känner värderas liksom spridnings word-of-mouth marknadsföring. Dessa gäster kommer sannolikt att berätta för sina vänner om presentkorgar, piquing till förmån för sina vänner.

manikyr Kits

Små manikyr kit är ett annat sätt att marknadsföra din skönhetssalong. Gör dessa kit med hjälp av objekt som du har köpt i bulk. Bulkvaror är mycket billigare att köpa än att köpa separata manikyr kit. Gör om 10 eller 15 av dessa kit. Använd dessa som priser i en ritning. Varje gång en gäst kommer till din salong, kan hon skriva sitt namn på en papperslapp och skjut den på ritningen rutan. Efter tävlingen är över, dra namn för att ge ut manikyr kit.

frisyr böcker

Frisyr böcker är perfekta presenter för att främja din salong. Gör dessa böcker på egen hand, med hjälp av frisyrer som skapats på din salong. Använd design mjukvara, som Photoshop eller Microsoft Paint att utforma böckerna. Skriv dessa ut och häfta ihop dem. Skicka dem till människor i din stad. Marknadsföra dem som fria stil guider. Dessa gåvor tjäna det dubbla syftet med en stil-guide gåva och liksom en fotografisk marknadsföring av din salong arbete.