Vad kan du sätta i vatten för att döda myggor?

Vad kan du sätta i vatten för att döda myggor?


Myggor är en vanlig plåga, särskilt under våren och sommaren. För att förhindra irriterande bug bites och möjligheten att myggburna sjukdomar, är det mest effektiva för att döda mygglarver på deras yngsta. Den bästa metoden för förebyggande är att begränsa mängden vattenbassänger tillgängliga för äggläggande myggor i din trädgård genom att tömma gamla hinkar, däck och växthållare. För små dammar och andra ständigt närvarande vattendrag, kan behandling av vattnet vara din nästa bästa alternativet.

Bacillus Thurigiensis israelensis (Bti)

Bacillus thuringiensis israelensis eller Bti, är en förening som finns i de flesta mygga dunkar produkter, som kommer i donut form och säljs på de flesta järn och plantskolor. Bti är också i vissa mygga granulatprodukter, som kan utspridda en liten vattensamling. Denna förening är säkert att andra vilda djur och ekologi och är en naturlig bakterie som infekterar och dödar mygglarver i en vattenkälla. Doserna är följande: Dunks: en dunk / 100 kvm vatten; Varar i 30 dagar eller mer. Granulat. 1 tsk per 25 kvadratfot eller en msk per 75 kvadratfot Varannan vecka....

metopren

Metopren kan hittas i granulform och är en juvenil tillväxthormon. I stället för en kill larver, orsakar metopren larverna att förbli i en greps tillstånd Juvenalia, vilket hindrar dem från att växa in myggor. Metopren används även i små doser i vissa livsmedel för att hjälpa till att kontrollera möjligheten att bug angrepp, och den används i loppor och fästing medicinering.

moskitfisk

Mosquito fisk är det mest naturliga sättet att lindra mygga angrepp i små samlingar av vatten. Ursprungligen infördes i Kalifornien 1922, har dessa fiskar blivit en populär metod för att styra vattenburen bug angrepp längs den östra och södra delarna av USA. Fisken kan äta mygglarver så snabbt som de produceras, och även ge levande föda sin fisk yngel, varefter dessa yngre fisk kan också börja utfodring. Dessa fiskar är att endast användas i slutna vattenförekomster, snarare än i naturliga livsmiljöer, eftersom de har visat sig kunna förstöra äggen av groddjur i naturliga vattendrag såsom sjöar och dammar.

botemedel naturlig hushålls

Olivolja har en kvävande effekt på larver i små vattensamlingar, och en gång till, kommer att flyta upp till ytan av vattnet. Genom att hälla tillräckligt med olja för att belägga ytan av vattenkroppen, kommer larverna inte längre att kunna ha tillgång till luft och kommer därför att sluta växa. Denna teknik kan vara att föredra för små vatten inneslutning.