Hur man tar bort en Bi-Fold garderobsdörren

Hur man tar bort en Bi-Fold garderobsdörren


Bi-faldig dörrar består av två paneler som viker mot varandra när dörren är öppen. De svänger på sidogångjärn medan toppen av dörren löper längs ett spår för att hålla den på plats. De är ofta installeras i tvättstugor, pentryn och andra områden där en traditionell garderobsdörren tar upp för mycket utrymme i öppet läge. Om du har beslutat att ta bort en bifold dörr, kan du göra det med nästan inga verktyg.

Instruktioner

1 Öppna bifold dörren så att det är i jämnhöjd mot sidan av dörrkarmen och panelerna är vikta mot varandra. Ta tag i luckan och lyft uppåt. En du känner dörren stiger, drar ned på dörren bort från garderoben att få bort det. Sänka dörren genom att en till två inches och dra toppen av den ur spåret. Ställ dörren åt sidan.

2 Titta på toppen av dörrkarmen för en metallspåret. Lokalisera en av skruvarna i mitten av banan och ta bort den med en skruvmejsel. Upprepa processen för att ta bort alla återstående skruvarna på toppen av spåret. Dra fri från toppen av dörrkarmen spåret.

3 Titta på golvet nära sidan av dörren sylt att hitta en metallhållare, en så kallad jam fäste. Lokalisera de två skruvarna som håller den på karmen och en skruv som håller fast den i golvet. Ta bort alla skruvar med en skruvmejsel. Dra upp hållaren från golvet.