Hur man bygger en billig hemmagjord flotte

Hur man bygger en billig hemmagjord flotte


Enligt Pioneering Made Easy, en grupp som arbetar med The Scout Association, kan du bygga en billig hemmagjord flotte med nio 25 liters plasttrummor. Emellertid är deras flotte avsedd för relativt stora partier av scouter. Upplåning från deras plan, kan du göra en mindre flotte för färre personer med bara tre trummor.

Instruktioner

1 Lägg ut de två 2m stavar och två av de 0,7 MEUR stavar på marken för att bilda en rektangel. Fastställa de återstående två 0,7 MEUR stavar i rektangeln, parallellt med de andra två och på lika avstånd längs rektangeln. Kontrollera att 0,7 MEUR stavar är nu 500cm isär.

2 Placera de tre plasttrummor på sina sidor i de rektangulära utrymmena som bildas av stavarna. Flytta alla stängerna något inåt så att de kommer i kontakt med trummorna och överlappar varandra, med de kortare stavar ovanpå. Justera stängerna att göra överlappningarna ungefär lika stora, av kosmetiska skäl och balans.

3 Bind stängerna tillsammans med sisal, med hjälp av fyrkantiga förankringarna.

4 Fäst trummorna på plats med två stycken 2 m lång sisal vardera. Lash slutet av en bit av sisal på en av trummans angränsande 0,7 MEUR långa stavar nära ena änden av trumman. Linda den runt trumman tätt två eller tre gånger, sedan knyta den till den andra angränsande stav. Följ samma procedur nära den andra änden av trumman.

5 Tie i de återstående två trummorna på exakt samma sätt. Ta dina åror och bege sig till vattnet.