Hur får jag en GE NX-8 för att ringa ett samtal?

Hur får jag en GE NX-8 för att ringa ett samtal?


NX-8 är ett hem trygghetssystemet skapad av GE. Detta säkerhetssystem har teknik som upptäcker bränder, inbrott och miljökatastrofer. Den innehåller också funktioner som en händelselogg, kontakta identifiering (ID) och en inbyggd siren. Du kan även programmera GE NX-8 för att ringa samtal i händelse av en nödsituation. Istället för att försöka hitta din mobiltelefon eller köra till din telefon, är allt du behöver för att använda ditt hem säkerhetssystem.

Instruktioner

1 Leta efter ingångstelefonjacket på baksidan av din GE NX-8. Det ska stå "LINE JACK." Sätt i telefonjacket i det. Konsultera din manual om du inte kan hitta den.

2 Anslut den andra änden av telefonjacket till telefonen. Anslut nätadaptern till GE NX-8-systemet och anslut den till ett vägguttag.

3 Lägg till tre eller fyra telefonnummer i systemet. Tryck på "Kontakter" knappen och följ anvisningarna. Inkludera en betrodd granne och den lokala polisstationen.

4 Välj en kontakt på din lista. Tryck på "CALL" -knappen. Din GE-NX 8 systemet ska automatiskt slå numret och låta dig prata med den personen.