Att göra på din 18-årsdag

Att göra på din 18-årsdag


I USA, är den 18: e födelsedag speciell eftersom det symboliserar övergången från barndom till vuxen ålder. Det är tillåtet att rösta, gifta, registrera dig för ett kreditkort, ändra ditt namn och få en uppsjö av andra friheter. Trots att vrida 18 för många människor är när de beslutar att gå på college eller flytta bort från sina föräldrar, kan denna födelsedag fortfarande spenderas med familj och nära och kära. Inte bara gå den enkla vägen och få en tårta och göra en önskan. Du är bara 18 en gång, så festa hårt.

Gå ut och äta någonstans Classy

Även gå ut och äta kan vara en klyscha händelse att fira en födelsedag, det finns en anledning till varför vi går till restauranger för något av särskild betydelse. Oavsett om du väljer att gå ut med din familj eller några nära vänner, dessa dagar vi sällan får en chans att äta tillsammans. Med vår snabba livsstil det verkar som om vi har glömt hur det är att ha en trevlig fredliga måltid. Eftersom din 18-årsdag symboliserar övergången från barn till vuxen ålder, välja en restaurang som du normalt inte skulle gå till. Gå inte till samma burger gemensamma du skulle spendera varje fredag ​​kväll. Gå till en stilrena plats som är mogen och gör du känns som en vuxen. Även om detta kan innebära en högre räkning, är chansen att du kommer inte att få fliken.

Gå till en klubb

För många 18-årsdag innebär att kunna köpa cigaretter, gå till herrklubbar och spel. Men din 18: e födelsedag inte behöver vara en av frestelse. Trots att gå till en strippklubb är en rituella för många kan det inte vara på önskelistan om du är kvinna eller ens en man. Men för de flesta nattklubbar du måste vara minst 18 för att komma in. Om du älskar att dansa, skulle tillbringa en natt med dina vänner på en klubb vara ett bra sätt att spendera din födelsedag. Även om du inte kommer att kunna dricka alkohol, kommer du fortfarande att kunna dansa till klubben stängs. Känn dig fri att dansa bort natten och bryta sig fri från alla stress du kan känna fram till din stora dag.

Få en tatuering eller piercing

Även om du är juridiskt tillåtet att få en tatuering eller piercing under 18 års ålder med dina föräldrars samtycke, kan du göra det lagligt på egen hand när du slår 18. Om du har tänkt på en viss design för att sätta på din hud eller en piercing att peta igenom ansiktet men dina föräldrar skulle inte låta dig, nu har du chansen. Men om du fortfarande lever under dina föräldrars tak, måste du följa deras regler. Men om du har friheten att göra så, utforska olika tatuerare och jämföra priser och kvalitet. Kontrollera att du har den design som du vill och ställa in ett möte. Kom ihåg att tänka länge och hårt om du funderar på att skaffa en tatuering, eftersom det kommer att vara på din hud för evigt. Om du har den typ av föräldrar som är öppna för tanken, kan de vill komma och även vill få en piercing eller tatuering av sina egna.