Hur man gör Polymer Clay Knoppar och drar

Hur man gör Polymer Clay Knoppar och drar


Köket kan vara hjärtat i hemmet, men det sällan blir sprucing det förtjänar. Det kan inte vara i din budget för att ersätta skåp eller apparater, men hur är det små saker: dörrknoppar och låda drar? Prissättning denna typ av hårdvara kan producera mild klistermärke-chock, plus besvikelse över den begränsade utformar tillgängligt. Om du vill ha något originellt och helt rätt - att göra dina egna rattar och drar från polymerlera kan vara precis gör-det-själv-projekt du har letat efter.

Instruktioner

1 Mät djupet av ditt skåp dörr eller låda samt nuvarande hårdvara skaft genom att sätta ett sugrör eller trästicka i stället för skruven. Gör en markering där spett kommer ut ur skåpet och ett annat varumärke, där axeländarna.

2 Inköp metall skruvterminaler samma längd som din nuvarande hårdvara. Om du har tur nog att hitta inlägg eller en axel som är i samma storlek som din befintliga hårdvara bör du kunna återanvända skruvarna redan i ditt skåp (det hjälper att ta en av rattarna med dig till järnaffär).

3 skick din lera genom att knåda den i dina händer tills den är mjuk och smidig. Polymer lera finns i många färger och är lätt blandas för anpassade färger, men du kan också köpa vitt och terrakotta-färgade lera i större förpackningar och måla dem en gång bakade.

4 Riv en halv uns av lera och rulla den till en boll i handflatorna för en runda ratten. Du kan platta ryggen, lämna den helt rund eller platta till den i en skiva. Använda grundläggande verktyg kan du skriva in former eller mönster i ansiktet på ratten för extra dekoration eller använda formar. För bar-stil låda drar, en rulle av lera, kapas till längden på din nuvarande hårdvara, fungerar mycket bra.

5 Tryck försiktigt i slutet av den gängade axeln eller bindande post på baksidan av vreden och vicka dem runt aning för att vidga intryck bara ett hår. Lera kan dra ihop sig lite när det bakar och epoxi tar hand om alla öppna återstående utrymmen när hårdvaran är ansluten.

6 Baka dina handtag enligt anvisningar på lera förpackningar. Se till att använda en maträtt eller fack som inte kommer att användas för livsmedel och stötta upp eventuella sfäriska eller oregelbundet formade föremål med folie för att hjälpa dem att hålla sin form. Var noga med att inte overbake handtagen och låt dem svalna helt innan du fortsätter.

7 Paint eller dekorera vreden när de har haft en chans att svalna och sedan rock med ett skikt av polyuretan för att skydda dem. Även om du inte måla dem, på grund av missbruk de tål tiden, är det en bra idé att täta dem med något för att bevara ditt arbete.

8 Fäst hårdvara på baksidan av varje vred och låda pull tillsammans med några andra dekorationer med epoxi för den mest tillförlitliga grepp. Låt torka och härda tid rekommenderas på limmet förpackning (vanligtvis 24 timmar) innan du installerar.