Hur man drar en galopperande häst

Hur man drar en galopperande häst


Hästar har varit domesticerade för 5000 år. De föds upp för olika ändamål, vilket resulterar i många raser vi har idag. Den ursprungliga nordamerikanska häst dog ut. Hästar infördes åter börjar med Christopher Columbus när han landade i Haiti 1493. Hästar är kraftfulla och kan köra med hög hastighet. Egen vackra djur i nästan alla omständigheter, är det när de galopperande att deras verkliga makt kan ses. För att rita en galopperande häst kräver en bra stillbild som en referenspunkt.

Instruktioner

1 Förbered din ritning stationen och material som du behöver bredvid en bra referensbild av en galopperande häst. Se till att du har gott om ljus på fotot samt din ritpapper. Om det är en vanlig storlek foto, och du vill göra ritningen större, då dubbla eller tredubbla de värden som du mäter på bilden, för att skala din ritning därefter.

2 Mät längden på hästen på bilden från bröstet till där svansen börjar. Mät avståndet från marken till toppen av sina axlar. Multiplicera med tre tredubbla sin storlek på ritningen. Rita en rektangel med dessa siffror. Kvadraten kommer att innehålla bröstet och bakre sektionen av hästen, inklusive dess ben.

3 Gör fler markeringar på papperet som du mäter ut återstående områden såsom huvudet och läget för benen. Beroende på bilden, kanske bakbenen går utöver lådan mot baksidan, eller ingå under. Den övre delen av halsen och huvudet kommer att vara utanför boxen framåt. Rita en annan rektangel för att omge området för att göra det lättare för dig att rita konturpunkterna. Mät varje ände och rita dessa punkter inom och runt referensrutorna.

4 Rita konturerna av hästen med hjälp av de punkter du har mätt och markerade. Använd dessa som en grundläggande riktlinje för att hjälpa dig att bevara de rätta proportionerna. Rita bröstet, nacken och huvudet kontur och fortsätta med öronen, toppen av halsen och längs ryggen. Rita i svansen med hjälp av energiska, flödande linjer för att skapa en känsla av rörelse. Rita i benen, inklusive linjer för att indikera benstomme och hovar. Dubbelkolla dina mått om något ser ut och korrigera raderna i enlighet därmed.

5 Använd sandpapper för att vässa din penna för att skapa detaljrader. Använd parallella streck för att dra hästens man flyger i vinden och dra sina ögon och näsborrar. Du kan bara se en av varje i en sidoframifrån. Håll uppgifter om benen så att de ser verkliga genom att ange muskelfunktioner. Rita linjerna görs genom att böja musklerna i benen, bröst, axlar och bakdelen.

6 Skugga i alla mörka områden, inklusive undersidan, långt sidoben, längst ned i halsen och huvudet. Fortsätt med skuggning muskelfunktioner du har redan definierats med linjer. Skuggning kommer att lägga en hel del tredimensionell realism till ditt arbete.

7 Använd en trasa för att blanda mörkare område genom att gradvis få lättare. Skapa en smidig övergång på alla sådana områden tills du ser ett visst djup utvecklas i din ritning. Använd radergummit för att lätta områden och för att bevara höjdpunkterna.