Hur storlek Misses Jeans

Hur storlek Misses Jeans


Missar och juniorer är två av de fyra limnings divisioner i USA dimensionering systemet. Det finns en lång förvirrande för vissa kvinnor om hur man hittar sina storlekar i varje underkategori om de används för att bara bära en eller det andra. Till exempel, om en kvinna bär junior storlekar för det mesta, kan hon bli förvirrad över sin storlek när plagget är endast tillgänglig i Misses. Som regel är Misses Jeans skära bredare i höften.

Instruktioner

1 Mät din midja om det behövs genom att stå upp rakt och utandning försiktigt. Använd en mjuk måttband drog undervisade mot kroppen. Håll bandet platt runt hela midjan. Antalet som skär med "0" på måttbandet är ditt midjemått.

2 Ange ditt midjemått i en online kalibreringsverktyget (se Resurser) för att få din Misses storlek. Alternativt kan du använda denna allmänna formel: Om din midja är en storlek 32, enligt de flesta standardstorleks diagram din junior storlek skulle vara 11 eller 13. Lägg till eller dra ifrån som behövs för din faktiska mätningar, till exempel 31 är storlekar 9 eller 11, medan 30 är storlekar 7 eller 9.

3 Lägg en till storlek i juniorer om du vet denna mätning för att få din storlek i Misses. Även om det kanske inte är exakt, är det ett bra ställe att börja.