Hur man installerar koaxialkabel i ett gammalt hem

Hur man installerar koaxialkabel i ett gammalt hem


De flesta kabel-leverantörer kommer att ge dig en gratis "standard" installation när du registrerar dig för nya tjänsten. Vad detta inbegriper är ganska subjektivt, men det är verkligen vad just din kabel installatör känner att han kan installera lätt snarare än vad du behöver. Om du har några TV-apparater på en innervägg eller kanske i en källare, kommer det nästan alltid framkalla en enorm installation kostnad. Däremot kan vem som helst installera kabeln i ett hem.

Instruktioner

1 Leta upp kabeln stambanan som kommer från gatan. Detta kommer att vara en bit av koaxialkabel, som har en rund skruvänden med en tapp som sticker ut ur mitten, sticker upp ur marken. Denna linje är vanligtvis nära din vatten, elkraft eller gasmätare på sidan eller baksidan av ditt hem.

2 Fäst en splitter till änden av kabeln genom att sätta in stiftet i stiftstora hål på ingångsänden av splitter, sedan dra åt skruven genom att vrida slutet tills det är ordentligt.

3 Bestäm var du vill installera kabeln uttag, sedan gå ut hur du vill köra kabeln från huvudledning till dessa platser. Företrädesvis du vill göra så mycket utanför som möjligt. Bestäm var du vill att kabeln komma i ditt hem.

4 Borra hål för kabel ledningar. Gör detta inifrån huset och hålla hålet strax ovanför golvlister och som ur vägen som möjligt. Borra tills borr skjuter fram till yttervägg.

5 Kör kabeln från huvudlinjen till din TV, driver tråden genom hålet. Se till att din tråd har några extra fötter slack på vardera sidan för säkerhets skull.

6 Anslut kabeln till splitter från stambanan och till set-top box.

7 Fäst tråden. Om du har kört din tråd upp på utsidan av ditt hem, använda en buntband för att låsa den till rännan. Om du har kört det längs BMC i ditt hem, använda U-spik för att fästa den på väggen. Hammare i en u-spik varje par fötter.

8 Dreva både insidan och utsidan av trådhålet genom att pressa täta över båda hålen tills väl täckt. Var generös med täta; Du kan alltid skrapa bort det senare om det är för mycket. Tillåta caulk torka under två timmar innan att dra i sladden alls.